IMAGINI surprinse cu ATACUL de la oficiul postal din Bucuresti! Vezi VIDEO – Cap Limpede

IMAGINI surprinse cu ATACUL de la oficiul postal din Bucuresti! Vezi VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Potrivit anchetatorilor, atacul cu luare de ostatici de la oficiul postal a avut la baza un plan bine pus la punct de autorii atacului, ei vrand sa atraga atentia asupra lor, dupa ce mai multa lume i-a ignorat cand au spus ca au descoperit un nou metal pretios, mai valoros decat aurul.

Autorii atacului au avut sarcinile bine trasate si fiecare a intrat in oficiul postal inarmat cu un topor. Florin Niedbala a avut insa si un cutit, cu care i-a amenintat pe cei aflati in acel moment in oficiu. Cand lucrurile au scapat de sub control, iar mai multor femei li s-a facut rau, complicele lui Niedbala a luat-o la sanatoasa, chiar inainte de sosirea politistilor. El a fost totusi prins marti seara, in judetul Valcea.

Loading...

Pe numele celor doi au fost emise, miercuri, mandate de arestare preventiva, unul de 29 de zile pentru Niedbala si unul de 20 de zile pentru complicele sau.

IMAGINI surprinse cu ATACUL de la oficiul postal din Bucuresti! Vezi VIDEO was last modified: octombrie 31st, 2012 by Elena Tudor

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close