CONDAMNATII:

  1. Eugen Badalan, ales deputat din partea PDL, condamnat în prima instanta la 4 ani de închisoare cu suspendare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, în forma calificata si continuata.
  2. Serban Mihailescu, senator UNPR, condamnat în prima instanta la un an de închisoare cu suspendare, pentru primire de foloase necuvenite si nerespectarea regimului armelor si munitiilor savârsita în legatura cu infractiunea de foloase necuvenite.
  3. Adrian Nastase, deputat PSD, condamnat  la 4 ani de închisoare cu executare, in dosarul Zambacian.
  4. Virgil Pop, ales deputat din partea PNL, autosuspendat din partid, condamnat în prima instanta la 5 ani de închisoare cu executare, pentru trafic de influenta în forma continuata, fals în înscrisuri sub semnatura privata comis în forma continuata si spalare de bani în forma agravata.
  5. Dan Ilie Morega, deputat independent, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare

POLITICIENII CU DOASRE PE ROL:

  • Pe lista celor trimisi în judecata sunt 13 demnitari români aflati în functie, în frunte cu fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu. Alaturi de acesta se numara Nicolae Dobra (PDL), Ion Dumitru (PSD), Marian Ghiveciu (PSD), Dragos Iftimie
  • Pe lista celor trimisi în judecata sunt 13 demnitari români aflati în functie, în frunte cu fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu. Alaturi de acesta se numara Nicolae Dobra (PDL), Ion Dumitru (PSD), Marian Ghiveciu (PSD), Dragos Iftimie…

CONTINUAREA pe CodulLuiOreste.ro!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.