Acasă Utile Parintele fitoterapiei, Ovidiu Bojor, dezvaluie remediul natural impotriva durerilor de cap!

Parintele fitoterapiei, Ovidiu Bojor, dezvaluie remediul natural impotriva durerilor de cap!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cei mai multi dintre noi ne confruntam adeseori cu durerile de cap, care nu sunt deloc placute. Din nefericire, oricine se confrunta cu aceasta problema. Iata cum poti scapa de acestea prin intermediul unor remedii naturiste. Poti lua in calcul si recomandarile profesorului Ovidiu Bojor. Iata ce trebuie sa faci.

In timp ce unele persoane au dureri de cap foarte rar, altele se pot confrunta cu aceasta situatie timp de mai multe zile pe luna. Aceste dureri pot fi unele usoare, suportabile, sau mai accentuate. Iar migrenele sunt mult mai intense comparativ cu durerile de cap. Pot chIar sa afecteze stilul de viata. Din fericire, exista anumite metode cu ajutorul carora poti combate durerile de cap si/sau migrenele.

Plantele recomandate in astfel de situatii sunt urmatoarele: rozmarin, tei, lavanda, menta, ronita. Pentru a prepara ceaiul ce combate aceste probleme ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

– 10 grame de frunze de rozmarin
– 25 de grame de coada-soricelului
– 20 de grame de frunze de roinita
– 25 de grame de tapla gastii
– 20 de grame de flori de tei

Plantele trebuie sa fie amestecate respectand cantitatile mentionate mai sus. Pentru a pregati ceaiul trebuie sa folosesti o lingura din acest amestec pentru 250 de ml de apa. Apa trebuie sa fie clocotita. Lasa la infuzat timp de cateva minute, dupa care poti strecura ceaiul. Este recomandat sa se bea cate doua cani de ceai pe zi pentru a combate durerile de cap si/sau migrenele.

De asemenea, Ovidiu Bojor, fitoterapeut, recomanda sa se foloseasca aparatul salin care are rolul de a purifica aerul din locuinta. in plus, creeaza un mediu relaxant, placut, care te va ajuta sa te odihnesti.

Asadar, cand mai ai dureri de cap, poti incerca sa pregatesti ceaiul amintit in randurile de mai sus. De asemenea, poti tine cont si de recomandarea fitoterapeutului Ovidiu Bojor, scrie bzi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos