Un nutritionist celebru dezvaluie ca a renuntat la un tip de carne recomandat prin articolele de nutritie! „Regret enorm ca am mancat acest tip de carne!”

Raw Life and Style

 

Un nutritionist roman cunoscut afirma ca regreta faptul ca a mancat un anumit timp de carne. „Unul dintre nenumaratele efecte ale ignorantei cumparatorului si legislatiei facuta pentru producatori. Eu nu cred in teoria „altfel nu avem cum sa hranim planeta”.

In timp ce sunt alocate fonduri enorme in directii neproductive, zace pamantul nelucrat si se arunca aproape jumatate din mancare… cred ca se poate si fara sa mancam pui „injectati”. Intre noi fie vorba, nu injecteaza nimeni zeci de mii de pui, ci li se pun in mancare acei aditivi (inclusiv hormoni- androgeni, estrogeni, progestageni), pe langa faptul ca animalele sunt selectate si incrucisate de zeci de ani pentru o crestere mai rapida sau alte caracteristici comerciale.

Click pe aceeasi tema:  Crezi ca tii dieta cu branza cu rosii? Dezvaluirile Mihaelei Bilic te vor pune pe ganduri!

Antibioticele nu afecteaza doar speciile direct vizate (animalul crescut pentru care si omul care o consuma) ci si alte specii. (…) Personal am renuntat la consumul de carne de pui industrial cu multi ani in urma. Nefiind un fan al carnii, mancasem foarte multa carne de pui in prostia mea, urmand sfaturile de tip „piept de pui cu orez” pentru cresterea in masa musculara. O eroare pe care o regret, asa cum regret ca am mancat margarina, paine si branza in cantitati industriale, pana sa aflu si apoi sa accept ca sunt nocive pentru sanatate”, a scris Cristian Margarit pe blogul sau.

Click pe aceeasi tema:  Testul banal care iti arata daca esti predispus la diabet!
spre