Panica in familia lui Basescu! Apartamentul Elenei Basescu a fost jefuit! Hotul a fost retinut – Cap Limpede

Panica in familia lui Basescu! Apartamentul Elenei Basescu a fost jefuit! Hotul a fost retinut

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Apartamentul Elenei Basescu, situat in sectorul 1 al Capitalei, a fost jefuit in nenumarate randuri de paznicul complexului rezidential in care fiica fostului presedintelui locuieste cu sotul sau si cei doi copii. Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Apartamentul in care EBA locuieste cu sotul ei, Bogdan Ionescu, si cei doi copii a fost jefuit timp de trei luni de paznicul din complexul rezidential situat langa Politia Sectorului 1. Elena Basescu a reclamat incidentul la Politie si a depus o plangere potrivit careia de cateva luni ii lipsesc obiecte personale din locuinta, in special articole vestimentare si cosmetice, noteaza RomaniaTV.net.

Fiica fostului presedinte l-a suspectat de la inceput pe paznic, intrucat de multe ori pleca de acasa fara sa incuie usa.

Barbatul banuit de comiterea infractiunii a fost audiat, iar in locuinta sa au avut loc perchezitii. Oamenii legii au gasit obiectele Elenei Basescu la domiciliul agentului de paza.

Loading...

Elena si Syda locuiesc in acest imobil din centrul Bucurestiului inca din 2012. Cladirea dispune de paza permanenta si camere de supraveghere.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close