Acasă Stirile zilei Pancu revine pe teren peste aproximativ trei săptămâni

Pancu revine pe teren peste aproximativ trei săptămâni

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Preşedintele executiv al FC Rapid, Constantin Zotta, a declarat luni, agenţiei MEDIAFAX, că atacantul Daniel Pancu, accidentat în partida de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, va reveni pe teren peste aproximativ două-trei săptămâni, analiza RMN indicând doar o entorsă la genunchiul drept.

„Daniel a făcut astăzi analiza RMN, iar veştile sunt foarte bune. Accidentarea de sâmbătă este mai puţin gravă decât părea, este vorba doar despre o entorsă la genunchiul drept, nu despre o leziune a ligamentului. Noi ne aşteptăm să revină pe teren peste două-trei săptămâni”, a spus Zotta.

Oficialul rapidist a adăugat că nu se pune în discuţie achiziţionarea unui alt atacant pentru a suplini absenţa lui Pancu. „Nici vorbă să aducem un alt atacant. Pancu se va reface repede, ne bazăm pe el până la sfârşitul campionatului”, a explicat Constantin Zotta.

În vârstă de 34 de ani, Daniel Pancu s-a accidentat în partida pe care Rapid a încheiat-o la egalitate, scor 1-1, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj în cadrul etapei a XIX-a a Ligii I.