Acasă Timp liber Spiritualitate Pacatul suprem pe care il fac femeile in timpul relatiei intime

Pacatul suprem pe care il fac femeile in timpul relatiei intime

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un preot de renume din SUA, John Hagee, e de parere ca femeile care rostesc numele lui Dumnezeu in timp ce fac sex ar trebui sa mearga la inchisoare. Acesta a explicat ca e vorba despre o blasfemie si a venit si cu argumente in sprijinul spuselor sale.

Pastorul Bisericii Cornerstone din San Antonio chiar a amintit cateva sectiuni din Biblie, unde se arata clar ca numele lui Dumnezeu nu trebuie luat in van, relateaza ziare.com, care citeaza Daily Mail. De altfel, spune el, chiar una dintre cele 10 porunci din Vechiul Testament stipuleaza acest lucru, a afirmat pastorul intr-un interviu recent.

„Nu exista un pacat mai mare in ceea ce priveste folosirea gresita a numelui lui Dumnezeu decat atunci cand o femeie il rosteste in timpul sexului”, a declarat slujitorul bisericii.

Dupa parerea acestuia, femeile care pacatuiesc astfel ar trebui pedepsite cu inchisoarea. „Daca ar fi dupa mine, as duce la inchisoare orice femeie sau fata care face asta”, a spus acesta.

Preotul a punctat ca problema sesizata de el ar putea parea minora, insa tocmai aceasta este problema, afirma el. Retorica preotului nu s-a referit insa si la barbatii care pacatuiesc in mod identic.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos