Berbec

Nativii acestei zodii sunt inclinati in aceasta luna mai mult spre resursele financiare si mai putin spre ambitii profesionale. De asemenea, pe al doilea loc in viata berbecilor se situeaza familia.

Datorita pozitiei Soarelui si a lui Marte, nativii berbec isi concentreaza toata atentia spre zona de imobiliare, fie ca vorbim despre locuinta, fie ca vorbim despre intentia de a achizitiona proprietati.

Taur

Se anunta o luna activa pentru tauri. Au multe drumuri de facut, tot felul de idei, interactioneaza cu multa lume, consuma multa energie. Desi iulie este o luna excelenta pentru negocieri, calcule, munca intelectuala, examene, sfatul astrologilor este sa nu se grabeasca in a lua decizii.

Actioneaza strategic si cu multa diplomatie si pot avea rezultate interesante. Ce s-o mai lungim? Taurii fac bani frumosi luna aceasta, dar au tendinta sa-i cheltuiasca repede.

Gemeni

Pentru gemeni, iulie este o luna numai buna pentru a-si pune in valoare aptitudinile. Este cunoscut faptul ca gemenii sunt cunoscuti pentru inteligenta rapida, creativitate, comunicare buna, dexteritate.

Toate acestea ii vor ajuta pe gemeni sa aiba o luna extrem de activa pe plan financiar, care se concretizeaza in resurse financiare peste asteptari si investitii avantajoase. Atentie, se intrevede un risc in zona banilor!

Rac

Luna iulie 2015 ii gaseste pe raci pe cel mai inalt val din punct de vedere al banilor. Soarele si Marte sunt pozitionate in zodia racului si ii deschide multe usi, astfel ca racii se trezesc cu ambitii mari, nevoia de a se impune si de a-si demonstra calitatile.

Succesul financiar al racilor atinge un vârf in primele doua decade ale lunii iulie. Practic, din punct de vedere al banilor, racii sunt rasfatati luna aceasta.

Leu

Cu Venus si Jupiter in zodia lor, leii sunt ajutati atât in plan profesional, cât si pe plan personal. De fapt, tandemul Venus-Jupiter anunta reusita pentru lei in aproape toate domeniile, nu doar cel financiar.

Cu alte cuvinte, realizarile pentru acesti nativi vin fara prea mult efort. Ii ajuta cunostintele, rudele, conjuncturile favorabile, dar rezultatele financiare apar in cea de-a treia decada a lunii iulie.

Citeste mai mult aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.