Acasă Stirile zilei Stiinta OZN pictat pe o BISERICA din Romania! Ce MESAJ crezi ca ascunde...

OZN pictat pe o BISERICA din Romania! Ce MESAJ crezi ca ascunde despre DUMNEZEU?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un OZN este pictat pe peretii unei biserici din Sighisoara, aceasta pictura reprezentand un mesaj despre Dumnezeu care a fost descifrat de o organizatie din Israel.

Cercetatorii Gilli Schechter si Hannan Sabat, din cadrul Organizatiei de Cercetare a Fenomenelor Extratereste si a OZN-urilor din Israel (EURA) sunt de parere ca obiectul strain Pamantului a fost identificat intr-o pictura murala. Acestia au declarat ca au primit o imagine a picturii pentru a o analiza. Obiectul a fost trimis de catre o romanca pe nume Catalina Borta.

Ce este special la pictura?

Potrivit femeii, pictura se afla la Biserica Manastirii din Sighisoara, locul nasterii lui Vlad Tepes, care a inspirat legenda lui Dracula. Catalina Borta a fotografiat pictura, iar in imagine se poate vedea un obiect in forma de disc, care scoate fum si planeaza deasupra unei cladiriiar sub fotografie este inscriptionat un mesaj in limba germana:

„Israel, pune-ti speranta in Dumnezeu”.

Manastirea a fost construita in secolul XIV-lea, insa a fost distrusa si reconstruita in secolul al XVII-lea, astfel ca nu se poate spune cu precizie de cand exista pictura.

Cercetatorii sunt de parere ca ar fi fost realizata dupa 1523, data la care Biblia a fost tradusa si in limba germana.

OZN pictat pe o BISERICA din Romania! Ce MESAJ crezi ca ascunde despre DUMNEZEU2

Sursa: evz.ro