Acasă Stirile zilei IMAGINEA INSPAIMANTATOARE cu care CIA vrea sa SPERIE copiii de reteaua terorista...

IMAGINEA INSPAIMANTATOARE cu care CIA vrea sa SPERIE copiii de reteaua terorista Al-Qaida! FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

CIA face tot ce ii sta in putere pentru a dezmembra reteaua terorista Al-Qaida folosind de la drone, sateliti, ofiteri sub acoperire pana la informatori si dispozitive de monitorizare, iar noua metoda pare a fi o papusa demonica.

Din 2005, CIA a dezvoltat un program pentru crearea unei figurine infatisandu-l pe liderul terorist Osama Bin Laden.

Figurina de 30 centimetri avea chipul acoperit cu un material care in apropierea unor surse de caldura se dezlipea, dezvaluind un chip demonic, pictat in culoarea rosie, cu linii faciale negre si ochii verzi.

Papusa de la cartierul general

Aceasta figurina trebuia sa-i sperie pe copiii pakistanezi si pe parintii lor, transmitandu-le ca Osama Bin Laden este un demon.

Desi CIA a anuntat ca a renuntat la aceasta operatiune, cel putin o figurina mostra este depozitata la cartierul general al agentiei din LangleyVirginia, scrie Washington Post.

Papusa Bin Laden, fabricata in China

Programul a avut numele de cod „Devil Eyes” si pentru realizarea lui CIA a consultat cei mai importanti jucatori din industria de jucarii. Donald Levine, fostul director al companiei producatoare de jucarii Hasbro a fost implicat in crearea figurinei.
Cu o experienta de aproape 60 de ani in industria de jucarii si cu o vasta retea de contacte in industria de profil din China, Levine s-a folosit de contactele sale pentru a fabrica aceste figurine Bin Laden in China.
Distribuite in Pakistan

O persoana, care avea informatii directe despre derularea acestui proiect in China, a precizat ca sute de astfel de figurine au fost fabricate si expediate spre orasul pakistanez Karachi in 2006. Una insa a putut fi vazuta si de jurnalistii de la Washington Post.

Nu se stie cu exactitate cate astfel de jucarii au fost create si cate urmau sa fie distribuite in Pakistan, insa surse apropiate programului au precizat ca au fost parcurse toate etapele unei „operatiuni standard de influenta”, in limbajul de specialitate al informatiilor, cu scopul de „a castiga inimile si mintile populatiei locale” impotriva ideologiei terorismului.

IMAGINEA INSPAIMANTATOARE cu care CIA vrea sa SPERIE copiii de reteaua terorista Al-Qaida! FOTO2

 

Sursa: agerpres.ro