Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Victor Orban viseaza cu ochii deschisi...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Victor Orban viseaza cu ochii deschisi refacerea Ungariei Mari!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Somnul ratiunii naste monstri, iar somnul politicienilor romani hraneste visul toxic al iredentistilor maghiari de a ocupa din nou Transilvania, prefateaza Oreste Teodorescu tema emisiunii Jocuri de Putere din aceasta seara.

„Victor Orban viseaza cu ochii deschisi refacerea Ungariei Mari, prin anexarea unor teritorii pierdute in urma Tratatului de la Trianon. Vladimir Putin isi doreste reinvierea URSS-ului prin extinderea controlului asupra intregii Ucraine, Moldovei, Romaniei si Bulgariei, precum si atacarea in forta a Poloniei si Tarilor Baltice.

Conform unor scenarii ticluite la Moscova in complicitate cu factorii decidenti de la Budapesta, se asteapta momentul oportun cand, impreuna cu Garda Maghiara si cu Jobbik, simultan cu amenintarea Rusiei, sa poata fi declansate anumite evenimente in Tinutul Secuiesc, menite sa destabilizeze Romania, dupa scenariul separatistilor din Ucraina.

Ingrijorator este faptul ca liderii majoritatii toxice din parlament, Ciolacu, Ponta si Tariceanu acorda suport politic UDMR-ului si saboteaza interesul national

De aproape 100 de ani, Ungaria nu şi-a modificat obiectivele şi mijloacele politicii externe – însa nici nu are cum sa gaseasca soluţii noi. Viktor Orban a studiat foarte bine tratatele europene şi ştie exact pâna unde poate întinde coarda fara sa o rupa. Cam aşa a aparut alianţa Ungariei cu Rusia. Budapesta şi-a gasit noul protector de la care sa ceara revizuirile dorite.

Vom dezbate aceasta dureroasa tema alaturi de Cristian Diaconescu, gen Alexandru Grumaz, Stefan Ciochinaru , deputatul pnl Florin Roman? deputatul PMP Marius Pascan si Adrian Cozma, directorul cancelariei prefectului din Satu Mare”.

jocurideputere

29.04.2020
23.00-01.00

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos