Acasă Stirile zilei Klaus Iohannis ataca dur PSD: Se lupta ca sa dea Ardealul ungurilor!...

Klaus Iohannis ataca dur PSD: Se lupta ca sa dea Ardealul ungurilor! Jó napot kívánok, Ciolacu

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Klaus Iohannis a iesit public pentru a critica adoptarea tacita a unui proiect care prevede autonomia tinutului Secuiesc.

Declaratia integrala a presedintelui:

„Jó napot kívánok, PSD! (Va doresc o zi buna, PSD)

Este incredibil, dragi romani, ce se intampla in Parlamentul Romaniei. PSD a ajutat UDMR sa treaca prin Camera Deputatilor o lege prin care da autonomie larga tinutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce intelegeri se fac in Parlamentul Romaniei! in timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autoritati ne luptam pentru vietile romanilor, ne luptam ca sa scapam de aceasta pandemie, PSD, marele PSD, se lupta in birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor.

Jó napot, Ciolacu! (Buna ziua, Ciolacu) Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, in schimbul acestei intelegeri? Vedeti, dragi romani, asta inseamna o majoritate toxica, majoritatea toxica pesedista. De aceea, dragii mei, se intelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale natiunii sa fie hotarate de PSD. Eu nu mai vreau ca aceasta majoritate toxica pesedista sa hotarasca impotriva Romaniei si impotriva romanilor. Este inadmisibil asa ceva si, pana cand sunt eu Presedintele Romaniei, o astfel de lege nu va exista. Va multumesc!”, a declarat Klaus Iohannis.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos