Acasă Politic Ciprian Ciucu dezvaluie lista publicatiilor platite de primarii PSD din Capitala: „Toate...

Ciprian Ciucu dezvaluie lista publicatiilor platite de primarii PSD din Capitala: „Toate atacurile sunt cu copy/paste, ceea ce arata comanda unica”

Presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, Ciprian Ciucu (PNL), prezinta o lista cu publicatii pe care le acuza ca sunt platite de primarii PSD din Capitala, Gabriel Mutu si Daniel Florea. Acestea l-au atacat aproape concomitent dupa ce a dezvaluit o afacere dubioasa pusa la cale de Daniel Florea.

„‘Ziarele’ tonomat care au publicat atacuri platite de Mutu si de Florea, primarii PSD, la adresa mea: Stiripesurse.ro, DCnews.ro, Evenimentul Zilei, Puterea.ro

Haios este ca toate atacurile sunt cu copy/paste, ceea ce arata comanda unica. Toate sunt publicate la un interval de una, doua ore.

Si mai haios este ca pe mine ma preiau gratis publicatii respectabile, pe incredere, dar Mutu si Florea platesc aceleasi fituici jenante. Basescu le zicea tonomate, bagi fisa si canta ce vrei tu. Astia nici drept la replica nu merita. Oricum, probabil ca iti cer bani…”, a scris Ciucu pe Facebook.

Daniel Florea i-a cerut lui Ludovic Orban sa il demita pe Ciucu pentru ca acesta l-a acuzat ca este „nebun, iresponsabil sau corupt”.

„Atacul lui Florea la adresa mea a aparut, fireste, unde putea sa apara, decat in stiripesurse.ro, cata vreme societatea Soma Social, detinuta de cuplul Buble-Tusa este beneficiara unui contract in valoare de 59.000 de euro (chipurile, pentru optimizare web site, cu plangere penala depusa de Plus Sector 5 in acest sens) suma achitata de Centrul Cultural Stefan Iordache al Sectorului 5”, a precizat Ciucu intr-o alta postare.

Ciprian Ciucu a anuntat zilele trecute ca primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, a alocat o suma consistenta pentru a cumpara 30.000 de telefoane pentru elevii din sector si inca 3.000 de tablete pentru profesori.

Florea sustine ca banii sunt folositi pentru a-i ajuta pe elevi sa invete de la distanta, insa nu exista nici aplicatiile necesare, nici studiu de impact.

„Daniel Florea, primarul de la S5, trebuie legat. Ori ca e nebun si iresponsabil, ori ca e corupt. Pentru ca atat de prost nu ai cum sa fii. #DF vrea sa ia telefoane de 300 de lei tuturor celor cca. 30.000 de elevi si tablete de 1500 de lei celor cca. 3.000 de cadre didactice.

Ceasurile cumparate anul trecut sunt deja nefunctionale.

Justificarea care acopera schema? e-learning. Aplicatie? Inexistenta. Curriculum adaptat la telefon? Nu exista. Analiza de nevoi, dat fiind ca multi copii din anumite scoli au deja smartphonuri de sute de euro? Noup! Studiu de impact… Nu, doar mult bullshit. Si o afacere banoasa, o masura inutila si o incercare de mituire a profesorilor din Sectorul 5.

Dati mai departe, poate il oprim pe nebun. A facut si in trecut prostii si mai mari. Poate acum il oprim…

PSDistii, toti acesti primari, parca sunt facuti de aceeasi mama. O sora cu sase frati pusi pe praduit”, a scris Ciucu pe Facebook.