Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Mi-e teama ca noi romanii nu...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de Putere: Mi-e teama ca noi romanii nu suntem capabili sa transformam criza in oportunitate

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

„Nu am inteles niciodata incapacitatea guvernelor Romaniei, indiferent de culoarea politica, de a comunica pertinent si coerent in spatiul public”, spune Oreste Teodorescu in descrierea temei emisiunii Jocuri de Putere din aceasta seara de la Realitatea Plus.

„Mi-e teama ca noi romanii nu suntem capabili sa transformam criza in oportunitate! Pai daca constatam ca tara noastra a devenit depozitul de rezerva strategic al bratelor de munca pentru agricultura uniunii europene, ministrul de externe de ce nu bate cu pumnul in masa negocierilor pentru intrarea noastra urgenta in spatiul Schenghen? “Vreti sa va culegem sparanghelul, capsunile si rosiile, depindeti de muncitorii nostri, atunci haideti sa reglam statulul Romaniei in interiorul uniunii! “ Ce moment mai prielnic am fi putut avea?

Daca in loc de vorba multa si argumente emotionale, ni s-ar fi prezentat protocolul dintre MAI si BOR din perspectiva juramantului politicianului pe Biblie care se angajeaza sa faca tot ce-i sta in putinta pentru bunastarea spirituala si materiala a poporului roman, am fi inteles cu totii ca noi ne hranim atat cu hrana fizica dar si cu cuvintele duhovnicesti ale religiei noastre crestine! Religia face parte integranta din viata noastra sociala! Ne defineste mai mult morala, etica si Spiritualitatea decat ce bagam in pantece si atunci de ce ni se permite sa ne inghesuim in supermarket si nu si la biserica?

Multe intrebari fara raspunsuri oficiale! In lipsa lor cautam sa le gasim un sens cu ajutorul invitatilor nostri: Cristian Diaconescu, Stefan Ciochinaru, Petrisor Peiu, Mihai Rusu de la München si Razvan Gheorghe”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos