Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de putere: „China pandeste cu zambetul pe buze,...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de putere: „China pandeste cu zambetul pe buze, prabusirea Occidentului!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Oreste Teodorescu pregateste pentru editia din aceasta seara a emisiunii ”Jocuri de Putere” de la Realitatea Plus o ampla analiza a crizei politice generata de pandemia de coronavirus.

„China pandeste cu zambetul pe buze, prabusirea occidentului!

Am analizat din toate unghiurile atat criza sanitara, cat si cea economica, venita la pachet cu varful de lance Covidul chinezesc, dar alocam, in mod straniu, mult prea putin spatiu si timp pentru criza politica!

Fratilor, istoria ne demonstreaza implacabil ca ignorarea dimensiunii politice in asemenea cazuri planetare, ne condamna atat pe noi, cat si generatiile viitoare sa o traim din nou! Raspandirea haotica si globala a virusului cade pe umerii unor decidenti politici, incompetenti, corupti si chiar rauvoitori! Oricat de abila si pragmatica este propaganda chineza, daca ramanem lucizi si analitici, putem identifica principalii vinovati, in nucleul de conducere al partidului comunist de la Beijing!

Prima minciuna a fost ca noul virus nu infecteaza oamenii. Apoi comunistii au ordonat ca primele probe biologice sa fie distruse si doctorii sa fie redusi la tacere. L-au persecutat pe doctorul care a dat alarma, creîndu-i o reputatie de criminal.

Dar cel mai înspaimantator lucru este, ca in ciuda tuturor acestor evidente, China îsi revarsa propaganda comunista, în toata lumea, glorificand eficienta combaterii virusului, trimitand ajutoare defecte si inutile tarilor pe care le-a infectat! Vine cu împrumuturi cu dobinzi mici si cucereste incet teritoriul mental si afectiv al celor napastuiti! si noi in Romania avem niste cozi de topor, idioti utili, jurnalisti, actori politici, fosti ofiteri care incita de dimineata pana seara la iesirea noastra din UE si NATO! Unii chiar nu se sfiesc de loc sa afirme public ca locul tarii noastre este langa China si Rusia nu langa decadentul si egoismul occident!

Invitatii de la ora 23.00 sunt: Dan Dungaciu, Iulian Fota, Costin Georgescu, Ion M Ionita si Razvan Gheorghe!”

jocurideputere

01.04.2020
23.00-01.00

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos