Cap Limpede

Sanatate

A iesit la iveala singura zona din Romania care nu a fost afectata de coronavirus!

Singura zona din Romania care nu a fost afectata de epidemia de coronavirus este judetul Harghita. Toate testele celor suspectati de infectare cu COVID-19 au iesit NEGATIVE, a anuntat Institutia Prefectului din Harghita.

In judetul Harghita nu s-a confirmat, pana in prezent, niciun caz de infectie cu noul coronavirus, rezultatele tuturor testelor efectuate fiind negative, a precizat Institutia Prefectului, potrivit Agerpres.

in spitalele din judetul Harghita se afla internate mai multe persoane care prezinta simptome de raceala şi carora li se fac şi teste pentru COVID-19, dar nu s-a precizat numarul acestora, scrie realitatea.net.

In Harghita se afla in carantina un numar de 142 de persoane, mai multe cu 28 decat in ziua precedenta, in vreme ce in autoizolare sunt 1.957 de harghiteni, in scadere cu aproape 400 fata de ziua de luni, cand 2.351 de persoane erau izolate la domiciliu, potrivit informarii transmise marti de Institutia Prefectului.

De la inceputul perioadei, au ieşit din carantina 20 de persoane, iar din autoizolare un numar de 1.250 de harghiteni.

La nivelul judetului Harghita exista 597 de paturi disponibile in centrele de carantina.

in ultimele 24 ore, au fost amendate 104 persoane care nu respectau restrictiile de circulatie, cuantumul amenzilor fiind de aproape 170.000 lei.

Efectivele IPJ Harghita şi cele ale Politei Locale din Odorheiu Secuiesc şi Gheorgheni au efectuat verificari la 658 persoane izolate la domiciliu şi au aplicat 97 sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea interdictiilor de circulatie, in valoare de 159.700 lei.

Citeste mai mult pe realitatea.net.

Ultimele stiri

In top