Acasă Stirile zilei Oreste Teodorescu, la Jocuri de putere: Adevarul nu a omorat pe nimeni!...

Oreste Teodorescu, la Jocuri de putere: Adevarul nu a omorat pe nimeni! Minciuna insa da! Ne omoara incet si pervers!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Incercam in aceasta seara sa discutam fara menajamente despre adevarul din sistemul medical romanesc, alaturi de medici, experti si cei mai cerebrali analisti si jurnalisti, spune Oreste Teodorescu, moderatorul Jocuri de putere.

„Incepem sa traim intr-o lume in miniatura, distantarea sociala si lipsa contactului direct cu colegii, cu prietenii, cu furnizorii de servicii, cu strazile, mallurile, avioanele, trenurile, cu tot zumzetul viu si dinamic al vietii normale ne arunca brutal intr-o lume virtuala, dominata de stiri! Camarazii nostri devin, jurnalistii, prezentatorii, realizatorii tv si influencerii din On line! Nu-i cunoastem personal dar suntem nevoiti sa acceptam ca doar prin intermediul lor avem contactul cel mai protejat cu lumea din afara! Dar oare ei detin adevarul sau opereaza, fara sa vrea pe teritoriul minciunii?

Demisia ministrului sanatatii Costache ne sporeste si mai mult anxietatea! Oare sistemul medical, singurul chemat concret sa se lupte cu Dusmanul nevazut va face fata, sau va colapsa? Vedem tot felul de politicieni, multi fiind aceeasi de 30 de ani, mintind cu nerusinare ca detin busola magica! Nu pot sa uit triumfalismul lor dupa tragedia de la Colectiv cand strigau din toti bojocii ca sistemul medical romanesc are tot ce-i trebuie si ca trebuie sa stam linistiti! Vegheaza ei la binele si siguranta Nostra!

Cand vedem rata de infectare cu Coronavirus a personalului medical din toate spitalele tarii, cu epicentrul groaznic la Suceava, N-avem cum sa nu tremuram de groaza ca iar suntem cumva mintiti! Pai daca nici adevarul nu ne-a mai ramas ca barca de salvare, atunci chiar suntem pierduti…

E limpede ca actiunea comunistilor chinezi a intarziat cu cel putin trei saptamani eforturile de restrangere a epidemiei. Deci minciuna ne-a imbolnavit pe toti! Ne poate vindeca Adevarul? Dar cine are curajul sa-l spuna?
Oricat de dur ar fi contactul cu el, sa ne amintim vorba aia din batrani: adevarul nu a omorat pe nimeni! Minciuna insa da! Ne omoara incet si pervers, caci aduce sperante false si asteptari utopice!

Incercam in aceasta seara sa discutam fara menajamente despre adevarul din sistemul medical romanesc, alaturi de medici, experti si cei mai cerebrali analisti si jurnalisti!”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos