Acasă Life Dezvoltare Personala OPT lucruri pe care oamenii nefericiti nu le-ar recunoaste niciodata

OPT lucruri pe care oamenii nefericiti nu le-ar recunoaste niciodata

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiecare dintre noi traim experienta unei stari negative ocazional, dar exista o mare diferenta intre o criza temporara de nefericire si o viata traita complet afundat in aceasta stare negativa de spirit. Atfel isi traiesc viata oamenii nemultumiti. Si cu toate ca le este destul de dificil sa recunoasca, marea majoritate a nefericirii lor provine de la propriile lor credinte si comportamente. Urmareste cu atentie si observa daca exista una dintre urmatoarele apecte te tin la distanta de o stare mult mai puternica de fericire interioara:

Fa o decizie in acest moment ca niciodata sa nu mai cersesti respectul, dragotea sau atentia vreunei persoane. Toate acestea ar trebui sa ti le oferi tu insuti, nu sa astepti sa ti le ofere altcineva. Fii propriul tau cel mai bun prieten. Accepta complet cine esti, aspectele pozitive si aspectele negative ale personalitatii tale si fa schimbarile pe care le crezi tu de cuvinta ca fiind necesare, nu pentru ca tu crezi ca altcineva doreste sa fii altfel, dar pentru ca esti constient ca este spre binele tau.

Fi persoana alaturi de care vei fi fericit sa-ti petreci tot restul vietii tale. Nu te baza pe cei din jurul tau sau pe alte persoane pentru fericirea ta si pentru a-ti asigura acestia sentimentul propriei valori. Prima si ultima iubire din viata ta este iubirea de sine si nu uita ca daca nu te vei putea iubi si respecta pe tine insuti, nimeni nu o va putea face vreodata.

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos