Acasă Life Dezvoltare Personala Ce varsta crezi ca are sufletul tau? Cele 16 caracteristici ale persoanelor...

Ce varsta crezi ca are sufletul tau? Cele 16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cum iti poti da seama daca esti sau nu un suflet batran? Exista anumite diferente subtile in trasaturile de caracter si in comportamentelul tau? Care sunt semnele carora le poti acorda atentie pentru a sesiza diferenta?

In general vorbind, fiecare dintre noi avem un suflet batran, dar unii dintre noi au un suflet mai in varsta decat cel al celorlalti, asta in aparenta.

Cuvantul “vechi” este relativ raportat la timp, deoarece timpul este luniar, iar sufletele noastre sunt vesnice, 10000 de ani pentru sufletul tau ar putea trece cat ai clipi din ochi.

Dolores Cannon considera ca este nevoie sa ne reincarnam de mai multe ori, ca obiecte neinsufletite, plante si animale inainte de a deveni oameni. Apoi, ca oameni, exista in continuare necesitatea de a ne reincarna de mai multe ori pentru a afla lectiile pentru care ne aflam aici pe Pamant. De exemplu, potrivit lui Dolores, toti trebuie sa devenim o molecula de apa si o molecula de aer pentru a invata ce inseamna cu adevarat sa lucram impreuna  ca o singura entitate.

Iata 16 caracteristici ale persoanelor care au un suflet batran:

16. Esti curios daca esti sau nu un suflet batran

Multe dintre sufletele tinere nu si-ar adresa aceasta intrebare si ar fi mult mai putin preocupate de acest aspect. Cu toate ca nici multe dintre sufletele batrane nu sunt prea preocupate, din diferite motive, acestia isi doresc sa stie daca sunt sau nu sunt suflete batrane.

 

15. Simti o separare intre tine si “lumea reala”

Pe masura ce transcezi ego-ul si materialismul, vei observa ca stilul tau de viata se schimba pe zi ce trece. In timp ce actualul stil de viata pare potrivit, in acelasi timp exista o familiaritate a directiei spre care te indrepti.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
Articolul precedentOPT lucruri pe care oamenii nefericiti nu le-ar recunoaste niciodata
Articolul următorMagistratul care judeca dosarul lui Dan Voiculescu, suspectat de luare de mita