Dupa mai bine de 25 de ani de trait impreuna cu Stedman Graham, celebra realizatoare TV s-a hotarat, in sfarsit, sa faca pasul cel mare. Cum de s-a convins Oprah ca a venit vremea sa isi puna pirostriile?

Nu a cuprins-o melancolia odata cu inaintarea in varsta si nici sentimentele pentru partenerul ei nu-i indreapta subit pasii spre altar, ci a luat acesta decizie in urma intocmirii unui plan de business cat se poate de profitabil.

Mai exact, celebra mulatra este capabila sa renunte la statutul de femeie necasatorita doar pentru a isi salva canalul OWN de la faliment. Lansat cu surle si trambite in ianuarie 2011, postul TV n-a reusit sa le cucereasca pe telespectatoarele americane, lasand-o pe proprietara sa in situatia de-a cauta o varianta salvatoare.

Si ce alt show ar putea bate recordurile de audienta in randul admiratoarelor lui Oprah decat nunta idolului lor, desfasurata in fata camerelor de luat vederi? Dupa modelul starului de reality show Kim Kardashian, care s-a casatorit in vazul lumii, mogulul planuieste aceeasi lovitura de imagine.

Prin urmare, i-a dezvaluit iubitului ei planul sau maret si i-a cerut colaborarea. Pentru a nu risca un raspuns negativ, Oprah si-a „impachetat” propunerea in cel mai tentant mod posibil: i-a oferit acestuia 100 de milioane de dolari drept recompensa pentru „loialitatea” sa.

Un apropiat de al cuplului a povestit cum au decurs „negocierile”:

„Ea a izbucnit in lacrimi, spunand ca lucrurile nu functioneaza cum trebuie la OWN. Apoi i-a spus lui:
«Tu ai fost intotdeauna barbatul potrivit pentru mine. Ce zici, te insori, in sfarsit, cu mine?»

Dupa care el i-a replicat:
«In urma cu 20 de ani, cand te-am cerut eu de sotie, probabil ca n-ai vrut sa-ti schimbi numele in Oprah Graham. Lasand gluma la o parte, trebuie sa recunosc ca esti foarte generoasa cu mine».”

Si pentru a pecetlui intelegerea lor, Stedman planuieste sa-i ofere jumatatii sale inelul oferit de mama sa, Mary, pe patul de moarte.

“E un diamant de dimensiuni mici, dar are valoare sentimentala, iar acest lucru o va impresiona pe cea care-l va purta”

precizeaza sursa.

Ce altceva sa-i oferi femeii care detine tot ceea ce isi doreste si este pe cale sa isi mareasca si mai mult averea (estimata, in martie 2012, la 2,7 miliarde de dolari)?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.