Britney Spears le creeaza constant probleme colegilor sai din show-ul de talente la care ia parte ca jurat. Din cauza afectiunii de care sufera, cantareata are iesiri cidate, totul culminand cu faptul ca la una dintre filmari a plecat din platou fara sa spuna nimic.

Se pare ca Britney Spears sufera de ADHD – sindromul hiperkinetic cu deficit de atentie, care presupune lipsa puternii de concentrare.

ADHD este o tulburare comportamentala care afecteaza mai ales copiii si se manifesta prin imposibilitatea acestora de a se concentra asupra unui anumit subiect sau unei anumite actiuni. Netratata poate avea consecinte negative pe termen lung (psihologice, sociale, economice).

Potrivit unor apropiati ai artistei, se pare ca Britney nici nu se trateaza. Medicamentele pentru ADHD nu pot fi luate impreuna cu tratamentul pe care artista il face pentru tulburarile sale psihice.

In prima zi de filmare, luna trecuta, Britney a parasit de doua ori de pe platoul de filmare, lasandu-i muti de umire pe Simon Cowell, Demi Lovato si LA Reid, colegii ei din emisiune.

Mai mult, Britney, care este platita cu 15 milioane de euro pentru prestatia sa, l-a jignit chiar si pe milionarul Simon Cowell, in timpul auditiilor:

„Esti atat de nesimtit, Simon!”

i-ar fi spus Britney, sarind in apararea unui concurent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.