Legea care ar putea obliga parintii sa isi vaccineze copiii a iscat dispute aprinse in cele doua tabere. Una dintre cele mai discutate probleme se refera la legatura dintre vaccinuri si autism.

Olivia Steer aduce in discutie un fragment publicat intr-o carte de catre Colegiul Medicilor din Romania care admite „ca mercurul din vaccinuri poate provoca autism”.

Aceasta a publicat pe contul sau de Facebook acest fragment despre care nu se vorbeste deloc in mass-media.

„Colegiul Medicilor din Romania admite ca mercurul din vaccinuri poate provoca autism. Admite in scris. Dar nu si la televizor!”, a scris Olivia Steer pe contul sau de Facebook dupa care a postat fragmentul in care Colegiul Medicilor din Romania admite acest lucru.

In Dictionarul Medical Ilustrat de la A la Z, editia 2, editura Litera, la pagina 7, unde este explicat autismul, se scrie: „Este posibil ca autismul sa apara ca urmare a expunerii la o sare de mercur, thimerosal, continuta in vaccinuri, mai ales in urma efectuarii unor vaccinari multiple, arata activenews.

In 2008, Curtea Federala SUA a recunoscut ca vaccinurile, si in special cele care contin conservantul pe baza de mercur Thimerosal, pot determina dezvoltarea autismului.

„Este posibil ca autismul sa apara ca urmare a expunerii la o sare de mercur, thimerosal, continuta in vaccinuri, mai ales in urma efectuarii unor vaccinari multiple. […] Astazi nou-nascutii si copiii sunt inca expusi la doze reduse de mercur atat prin dieta, cat si prin alte forme de poluare a mediului sau prin vaccinuri, in care thimerosalul este utilizat drept conservant si injectat in mai multe reprize direct in sange.” Dictionar Medical Ilustrat de la A la Z. „Proiect apreciat de Colegiul Medicilor din Romania”, editia a 2-a, editura Litera, la pagina 7.”

Parintii care nu sunt de acord cu vaccinarea propriilor copii ar putea fi acuzati de rele tratamente impotriva minorilor si, deci, ar putea face si inchisoare pentru asta, de la 3 la 7 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.