Obama pe Facebook: Am in sfarsit propria mea pagina – Cap Limpede

Obama pe Facebook: Am in sfarsit propria mea pagina

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Presedintele SUA, Barack Obama, a inaugurat luni o noua pagina personala pe reteaua de socializare Facebook, cu ajutorul careia spera sa interactioneze cu publicul in cele 14 luni care i-au mai ramas de stat la Casa Alba, relateaza EFE.

Noua pagina numita “President Obama” a depasit 255.000 de vizualizari in cateva ore. „Hello Facebook! Am in sfarsit propria mea pagina”, a scris Obama in primul sau mesaj.

Pagina face parte din noua strategie digitala a Casei Albe, care a deschis deja in luna mai un cont pe Twitter pentru Obama, cu hastag @POTUS (sigla Presedintele Statelor Unite, in engleza). Seful statului avea deja de multi ani o pagina pe Facebook, intitulata ‘Barack Obama’, care este vizitata de peste 45 de milioane de utilizatori, scrie Agerpres.

Insa contul este administrat de echipa care i-a condus ultima campanie prezidentiala, Organizing for America (OFA), in timp ce noua pagina ii permite lui Obama sa vorbeasca la prima persoana, un element cheie in strategia Casei Albe de a face Presedintia mai accesibila si mai spontana.

Loading...

Primul mesaj al lui Obama pe noua pagina include si un videoclip in care presedintele explica zambind ca a ajuns sa vada in gradina din spatele Casei Albe „veverite”, „un soim” si chiar „o vulpe” in plimbarile sale zilnice, „inainte de cina”.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close