Unul dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv a murit marti, intr-un spital din Marea Britanie, unde fusese transferat recent, numarul celor care si-au pierdut viata in tragedie ajungand la 48.

Persoana care a decedat era printre cele noua transferate, duminica noapte, in spitale din Marea Britanie, aceasta fiind internată în Birmingham, transmite Mediafax.

Premierul interimar Sorin Cimpeanu a anuntat, marti, ca repatrierea trupului neinsufletit al celei de-a 48-a victime decedate in urma incendiului de la clubul Colectiv se va face in regim de urgenta, iar costurile vor fi asigurate din Fondul de rezerva al Guvernului.

In urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe dum spre spital a mai murit o persoană. In 11 zile de la tragedie au decedat alte 21 de persoane, numarul victimelor ajungand, marti, la 48.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost ranite si internate in spitale din Capitala. Dintre acestea, 35 au fost transportate spre unitati sanitare din strainatate, insa cinci au decedat, unul in Marea Britanie, unul in Israel, doi in Olanda si unul in drum spre Elvetia.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.