O noua predictie apocaliptica prevesteste sfarsitul lumii in cursul zilei de vineri, 4 aprilie, in timpul fenomenului astrologic numit Luna Rosie. Satelitul Pamantului va oferi un spectacol senzational in weekend, avand o culoare rosiatica timp de trei zile.

Numerosi credinciosi cred ca Luna Rosie este un semn al Apocalipsei mai ales ca este al treilea fenomen de acest fel din 2014 incoace, potrivit Mirror.

Evenimentul astronomic extrem de rar are loc in America de Nord, Asia si Australia. Timp de trei zile, Luna isi va schimba culoarea si va deveni rosie. Expertii spun ca este vorda de o tetrada, adica patru eclipse totale consecurive. Cele patru eclipse totale au loc la cateva luni distanta. Astfel, pe 4 aprilie 2015 are loc Luna Rosie, care urmeaza celor din 15 aprilie 2014 si 8 octombrie 2014. Urmatoarea Luna Rosie va avea loc pe 28 septembrie.

Numerosi credinciosii citeaza Biblia in care este scris faptul ca Luna Rosie prevesteste a doua venire a lui Iisus.

„Soarele se va intuneca, iar Luna sangerie, inainte de ziua infioratoare cand se va intoarce Dumnezeu pe Pamant”, se arata Biblie.

Luna Rosie este mentionata si in alte versete din Biblie, iar in 2008, Mark Blitz, un preot american a declarat ca a doua venire a lui Iisus va avea loc in toamna lui 2015, lucru descoperit in urma unor calcule. Cu toate acestea, este vorba doar despre tetradele lunare, iar in ultimele doua milenii au existat 62 de astfel de fenomene. Un al pastor, tot din America, pe nume John Hagee, a explicat ci in 4 aprilie va veni Apocalipsa.

In momentul de fata, ne aflam in cadrul unei tetrade lunare. Prima eclipsa totala a avut loc pe 15 aprilie 2014, a urmat cea de pe 8 octombrie 2014, iar pe 4 aprilie 2015 va avea loc a treia consecutiva, in timp ce urmatoarea eclipsa va avea loc pe 28 septembrie 2015 si va fi tot una totala.

Sursa: rtv.net

Citeste caplimpede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.