Acasă Life Dezvoltare Personala Cele trei greseli principale pe care le faci in timpul rugaciunii!

Cele trei greseli principale pe care le faci in timpul rugaciunii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cel putin 84,4% din populatie se roaga la Dumenzeu, insa doar 15% au rezultatele dorite. Un studiu arata ca 70,6% dintre oamenii care se roaga, isi inrautatesc mai mult conditia pe care doresc sa o vindece sau situtia din care doresc sa iasa?

Ca simplu exemplu… ti se pare interesant ca din atatea miliarde de oameni de pe intreaga planeta care se roaga sa nu mai fie saracie si conflicte, totusi exista in continuare saracie si conflicte? Gandeste-te pentru cateva momente…
Cum adica pot sa-mi inrautatesc starea prin rugaciune?

Da, chiar se poate intampla si vei intelege cum sa eviti acest lucru citind in continuare acest articol scris pe blogul ianramon.ro de Sebastian-Andrei Stefan.

Cu toate ca am condensat foarte multe informatii mentionand doar esenta a iesit un articol mai lung decat de obicei astfel iti recomand sa iti dai timp pentru a digera energia articolului, sa patrunzi esenta si in special imi doresc din tot sufletul sa aplici cu succes in Viata ta!

Pentru ca anumite cunosteri s-au pierdut voit / nevoit, nu primim o educatie detaliata despre cum sa ne rugam eficient, ci doar ni se spune „Citeste rugaciunea aceasta.”

Voi descrie pe parcursul acestui articol procesul energetic care are loc atunci cand ne rugam si cum poti spune o rugaciune care sa fie cu adevarat eficienta astfel incat sa obtii rezultatul dorit, nu opusul!

Vei realiza ca o rugaciune eficienta prespune mult mai mult decat cititul unui simplu text!

Cum sa ma rog eficient? Ce se intampla energetic, in lumea nevazuta prin rugaciunea mea?

Ca sa te poti ruga eficient astfel incat sa se intample ce iti doresti, mai intai este necesar sa intelegi cateva aspecte importante despre fiinta ta umana si cum sa comunici in limbajul lui Dumnezeu.

Cele trei aspecte importante pe care trebuie sa le iei in considerare:

Starea nepotrivita vs. starea magica
Postura strangulata vs. postura fluxului
Relevanta sau irelevanta rugaciunii
In primul rand vizioneaza un scurt video cu o vindecare rapida prin rugaciune – vindecarea cancerului in 3 minute.

Vezi ce putere are o rugaciune eficienta? Vezi ce rapid raspunde Universul / Dumnezeu / Viata, la o rugaciune efectuata corect?