O noua boala care evolueaza fulgerator! Face ravagii in organism!

Raw Life and Style

O noua descoperire care a pus intreaga lume pe jar. Se numeste Boala Noua a sarutului si netratata la timp poate face ravagii in organism.

Boala Chagas, despre care se stia ca este o boala ce se transmite doar prin intepaturi de insecte sau prin transfuzie de sange de la un subiect deja infestat, este acum transmisibila printr-un simplu schimb de fluide, mai exact prin sarut sau in cazuri mai rare, prin stranut!

Desi nu prezinta simptome la inceput, aceasta boala prezinta un adevarat pericol pentru sanatate. Inima, creierul si sistemul digestiv sunt cele mai predispuse pericolului, intrucat apar tot felul de malformatii si tulburari functionale nervoase din momentul in care a fost contactata.

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla in corpul tau daca renunti noua zile la zahar! Rezultatele i-au uimit pe oamenii de stiinta!

Printre simptomele frecvente ale contaminarii sunt:

– Anorexie, cefalee;

– Febra;

– Eruptie cutanata nonpruriginoasa;

– Tahicardie persistenta;

– Semne de miocardita acuta si insuficienta cardiaca acuta (in cazurile fulminante);

– Disfunctii neurologice grave.

Problema cea mai mare este ca simptomele apar in stadiul avansat al bolii, iar persoana infectata nu stie ce are….de aici este foarte usor sa se ajunga in stadii grave, pana la deces.

Sa fie oare aceasta boala inlocuitorul cancerului, intrucat insusi Barack Obama a declarat ca in Statele Unite ale Americii nu se va mai muri de cancer in maxim 10 ani….Oare vor inlocui cancerul cu Boala Noua a Sarutului, sunt intrebarile care macina lumea.

Click pe aceeasi tema:  Sangele a devenit galben si uleios! Rezultatul medicilor te va pune pe ganduri

Sursa: Secretele, Autor Razvan

spre