O jurnalista celebra trage un semnal de alarma: „Bai, presa, suntem nebuni? Isteria asta o sa ne omoare, nu coronavirusul”

575

Jurnalista Paula Rusu scoate in evidenta doua cazuri de „isterii” privind coranavirusul intretinute de televiziunile de stiri. „Italianul ‘suspect de coronavirus care a fugit de la Bals’, nu e italian, e bulgar si are CNP de Romania. Nu a fugit din spital, ci a plecat de la camera de garda dupa ce a aflat ca e sanatos. Bai, presa, suntem nebuni? Isteria asta o sa ne omoare, nu coronavirusul”, a scris Paula Rusu pe Facebook.

Un alt caz de „isterie” este cel cu femeia din Buzau.

„Isteria vietii. Femeia de la Buzau e sanatoasa, confirmat medical, iar la TV e panica fiindca autocarul in care era femeia SANATOASA merge la Galati. Brrr”, a mai scris Paula Rusu.

Raed Arafat a confirmat ulterior la Antena 3 ca femeia din Buzau nu prezinta simptomele aferente infectiei cu coronavirus. Politicienii pun gaz pe foc si alimenteaza fricile romanilor.

Duminica seara, la Antena 3, Marcel Ciolacu si Victor Ponta au amenintat ca alegerile anticipate favorizeaza raspandirea coronavirusului.

„Daca nu era aceasta presiune cu virusul, poate politicienii ar mai fi avut timp sa se joace. Este exclus sa stam cu guvern interimar pana in noiembrie. Daca suspendam si Parlamentul, il dizolvam, nu mai are voie sa dea legi organice, numai legi ordinare. Daca Doamne fereste este nevoie de mutari de bani, resurse catre domnul Arafat, daca avem si Guvern demis si Parlament dizolvat, nu se poate face nimic”, a incercat Ciolacu sa-i sperie pe romani.

„Intr-o situatie de criza, cum este cu coronavirus, nu inteleg cum va fi gestionata. Statul trebuie sa fie coerent, cum intram in asa ceva cu aceasta incoerenta, cu ministri care au alta agenda? Cu ministri care sunt propusi dar nu sunt votati”, a mai spus Ciolacu.

Ciolacu a mai afirmat ca este „o chestie de zile” pana la aparitia unui caz de infectare cu coronavirus in Romania, „tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia”. „Nu stiu daca suntem pregatiti”, a spus el, mentionand ca femeia din Buzau in cazul careia exista suspiciuni a ingrijit in Italia o batrana confirmata ulterior cu acest virus.

„Nu stiu daca suntem pregatiti. Vom avea coronavirus. Era o chestie de zile, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia. Imi pare rau ca s-a intamplat tocmai la Buzau, orasul meu”, a mai spus Ciolacu.

Ulterior, s-a dovedit ca femeia din Buzau nu este infectata cu coronavirus.

!-- Composite Start -->
Loading...
<