Acasă Stirile zilei O intalnire neoficiala la Budapesta, vitala pentru soarta Romaniei! Care sunt jocurile...

O intalnire neoficiala la Budapesta, vitala pentru soarta Romaniei! Care sunt jocurile din culise ale marilor puteri!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Surse de la varful structurilor de contraspionaj sustin ca Romaniei ii va trece pur si simplu glontul pe la ureche marti, 9 mai, cand la Budapesta va avea loc o intalnire care, desi neoficiala, este una vitala pentru soarta tarii noastre. Pentru ca Viktor Orban va avea o discutie aplicata cu fostul sau consilier Sebastian Gorka, primul ministru al Apararii din Ungaria postcomunista si acuzat insistent de catre influentele organizatii evreiesti de la Tel Aviv ca ar intretine „legaturi primejdioase” cu partidul de extrema dreapta Jobbik.

Iata insa ca in timp ce Romania este paralizata de traditionalul „dat la gioale” intre politicieni, la care se adauga acum si crudul razboi fratricid din sistem, Sebastian Gorka a ajuns asistentul pe probleme de securitate nationala a noului presedinte american Donald Trump! Si cel care, alaturi de Steve Bannon, influentul sau sustinator care l-a si introdus la Casa Alba de altfel, cam face cartile si in Grupul de Initiative Strategice care functioneaza pe langa Presedintia SUA. Desigur ca „paranoia” structurilor romanesti de contraspionaj poate parea ridicola pentru neinitiatii care nu vad ce ar putea fi atat de ingirjorator ca un consilier de la Casa Alba face o vizita neoficiala in tara sa natala, vazandu-se cu fostul sau sef. Numai ca Sebastian Gorka este cel care a socat Uniunea Europeana cu putina vreme in urma cand, la o dezbatere despre Libia, a desenat la repezeala o harta pe un servetel si i-a prezentat astfel unui inalt diplomat european „ planul SUA” de impartire artificiala a tarii nord-africane pe baza provinciilor existente pe vremea Imperiului Otoman, scrie national.

Iar acelasi Gorka, promotorul politicii de „reimpartiri teritoriale” desenate pe servetele este cel care a sustinut si controversata decizie a lui Trump de interzicere a intrarii in SUA a cetatenilor a nu mai putin de sapte state musulmane. In plus, Viktor Orban nu face niciun secret din faptul ca isi doreste acum asumarea rolului de lider regional, cel la care si presedintii romani au visat. Numai ca Orban este puternic sustinut si de Vladimir Putin.

Iar pentru ca intalnirea de la Budapesta sa le dea si mai mari dureri de cap serviciilor romanesti, exista informatii ca la ea ar putea participa si Marius Vizer, recunoscut drept unul dintre putinii prieteni intimi ai „Tarului” de la Moscova. Si care, daca s-ar vedea cu Gorka, s-ar putea dovedi „inger” sau „demon” pentru soarta viitoare a unui stat roman care, desi national si unitar prin Constitutie, se arata paralizat in fata acestei ofensive diplomatice globale fara precedent pana acum…

Servetelul lui Gorka
Desigur ca nu ai cum sa nu iei in calcul si varianta „intoxicarii” promovate de globalistii care inca nu inghit accederea lui Donald Trump la Casa Alba. Dar, totusi, exista si suficiente argumente care sa puna intr-o cu totul alta lumina ingrijorarea serviciilor secrete romanesti cu privire la un eveniment discret, care, dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia structurilor de contraspionaj, ar urma sa aiba loc marti, pe 9 mai, la Budapesta. Unde ar fi asteptat Sebastian Gorka, asistentul adjunct pe probleme de securitate nationala al presedintelui Trump. Cel mai probabil, acesta ar urma sa stabileasca cu Viktor Orban detaliile vizitei pe care insusi Donald Trump a dezvaluit public ca o va face la Budapesta. Asta la putin timp dupa ce celalalt lider al lumii, Vladimir Putin, a vizitat capitala Ungariei, intinzandu-i o mana de ajutor economic premierului Viktor Orban, aflat in razboi deschis cu mai-marii de la Bruxelles. Oricum, in „mapa profesionala” a lui Gorka se regasesc nenumarate amanunte controversate.

Acesta a fost ministru al Apararii pe vremea cand Joszef Antall era primul premier necomunist al Ungariei. Si inca de pe atunci se pare ca serviciile romanesti de contrainformatii ale DGIA i-au acordat o atentie deosebita. Apoi, o perioada de timp, expertul in contraterorism si securitate nationala Sebastian Gorka a fost si consilierul lui Viktor Orban. Insa suprinzatoarea sa numire, prin intermediul lui Steve Bannon, drept asistent al noului presedinte Trump pe extrem de sensibilul domeniu al securitatii nationale a aprins serios spiritele la Tel Aviv, de unde a fost declansata o intreaga campanie de dezavuare a presupuselor legaturi ale acestuia cu Jobbik. Adica cu partidul de extrema dreapta care are tot mai multi adepti inclusiv in Transilvania, unde organizeaza chiar mitinguri unde este ars steagul national sau este spanzurata „papusa” lui Avram Iancu. Culmea este ca, dupa influentele organizatii evreiesti, Gorka a reusit sa-si puna in cap si lumea musulmana, dupa ce ar fi fost „identificat” drept artizanul deciziei lui Trump privind interdictia musulmanilor din sapte state, chiar daca erau si rezidenti americani, de a mai intra pe teritoriul SUA. Iar acelasi Gorka a produs frisoane la Bruxelles, dupa ce un diplomat european a povestit ca asistentul lui Trump i-a desenat la repezeala pe un servetel un plan de impartire a Libiei, bazat pe revenirea la provinciile „istorice” Cirenaica, Tripolitania si Fezzan, asa cum erau pe vremea Imperiului Otoman! Iar consilierul presedintelui SUA care „imparte” tari pe servetele va sosi la Budapesta pentru o intalnire cruciala cu Viktor Orban…