Mergi la serviciu, dar continui sa te gandesti: oare asta este viata pe care vrei sa o traiesti? Nu ai motive sa te plangi, dar totusi nu esti sigura daca asta e viata potrivita sau traiesti ceea ce ai. Uneori iti pare ca aceasta viata a fost aleasa pentru tine, intrucat nu erau alte optiuni.

Te intalnesti cu prietenii, dar simti ca acestia nu te inteleg. Simti ca ei te privesc, dar nu te vad. Nu poti sa spui ceea ce vrei cu adevarat, pentru ca vor arata imediat cu degetul.

Te intorci in camera ta si te simti singura. E gol acest spatiu in care nimic nu mai este potrivit. Te culci si nu poti sa adormi, pentru ca gandurile nu te lasa.

Neincrederea si indoiala sunt noii tai prieteni. Traiesti, dar iti pare ca sufletul tau moare cu fiecare zi. si in timp ce esti cu oamenii nepotriviti, indiferent ce ai face, va fi incorect. Doar oamenii din jur pot sa te inspire, sa te ajute si sa te incurajeze, atat timp cat nu te poti regasi.

Atunci cand esti inconjurata de oameni care se considera perfecti, care continua sa te invinovateasca, nu vei gasi linistea. Nu vei putea sa te trezesti cu senzatia ca esti iubita.

Daca nu stii ce este corect si ce nu, e pentru ca ai uitat de vocea ta interioara si te-ai pierdut printre alti oameni. Ai uitat sa fii tu insati. Ai uitat ca lumea aceasta este mare si la singur vei gasi mii si mii de oameni care gandesc exact ca tine si care te vor accepta asa cum esti. Sunt oameni care se vor mandri cu tine si oameni care te vor critica. Ai uitat ca poti sa gasesti oamenii potriviti. Trebuie doar sa nu cedezi, sa nu te invinovatesti, sa cauti solutii, sa vezi lucrurile intr-un mod optimist. in rest totul se va aranja si atunci vei fi fericita cu adevarat, arata devorbacutine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.