Acasă Stirile zilei O elevă din Craiova s-a aruncat de la etaj, pentru că obţinuse...

O elevă din Craiova s-a aruncat de la etaj, pentru că obţinuse doar locul şapte la olimpiada de astronomie

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O elevă din Craiova, în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional „Carol I” din Craiova s-a aruncat, duminică seară, de la etajul al optulea al blocului în care locuia, supărată că obţinuse locul al şaptelea la olimpiada judeţeană de astronomie, medicii sosiţi la faţa locului constatând decesul fetei, notează Mediafax.

Adolescenta, Ştefania Stepu, se întorsese de la olimpiada de astronomie cu două ore înainte de incident şi era foarte deprimată.

„Eu o lăsasem acasă acum două ore. I-am spus că nu e capăt de ţară că a luat locul al şaptelea”, a declarat profesorul de fizică al fetei, Octavian Georgescu.

Eleva s-a aruncat de la etajul al optulea al blocului în care locuia, din zona complexului Rotonda, din municipiul Craiova. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi mai multe echipaje de poliţişti, însă medicii nu au reuşit să îi salveze viaţa tinerei, care a murit din cauza leziunilor suferite.

„Noi nu am mai putut face nimic, decât să constatăm decesul”, a declarat medicul Luciana Rotaru de pe SMURD.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dolj au declarat că, după primele cercetări, s-a stabilit că fata de 16 ani s-a sinucis, oamenii legii aşteptând şi rezultatul necropsiei. Cercetările în acest caz vor fi continuate pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care s-a produs incidentul.