O companie britanica de IT angajeaza romani pentru cele mai bune posturi!

Compania britanica IT Endava are disponibile peste 60 de joburi pentru dezvoltare software in Cluj-Napoca, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar si pentru testare software si servicii de suport IT.

Centrul de dezvoltare si suport IT al Endava din Cluj-Napoca livreaza proiecte pentru clienti din diferite domenii, precum banci, plati electronice, asigurari, retail, telecomunicatii si media. La Cluj, britanicii au lansat programele de anul acesta dedicate studentilor si absolventilor din domeniul tehnologiei, in cadrul evenimentului Open Day.

Click pe aceeasi tema:  Ai muncit legal 12 luni in UE sau unul dintre aceste state? Vezi aici cum poti obtine pensie comunitara...

Participantii selectati pentru programul dedicat absolventilor, axat pe dezvoltare si testare software (Java si .NET), vor fi angajati cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata si vor beneficia de doua luni de training-uri, atat in zona de tehnologii, cat si de soft skills, urmand apoi sa fie implicati in proiecte interne si externe din cadrul Endava.

Sursa: zf.ro

Citeste caplimpede

Click pe aceeasi tema:  SAP Romania cauta 150 de specialisti IT in Timisoara si Cluj
spre