O companie britanica de IT angajeaza romani pentru cele mai bune posturi! | Cap Limpede

O companie britanica de IT angajeaza romani pentru cele mai bune posturi!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Compania britanica IT Endava are disponibile peste 60 de joburi pentru dezvoltare software in Cluj-Napoca, pe tehnologii precum Java, .NET, Siebel, Sharepoint, dar si pentru testare software si servicii de suport IT.

Centrul de dezvoltare si suport IT al Endava din Cluj-Napoca livreaza proiecte pentru clienti din diferite domenii, precum banci, plati electronice, asigurari, retail, telecomunicatii si media. La Cluj, britanicii au lansat programele de anul acesta dedicate studentilor si absolventilor din domeniul tehnologiei, in cadrul evenimentului Open Day.

Participantii selectati pentru programul dedicat absolventilor, axat pe dezvoltare si testare software (Java si .NET), vor fi angajati cu contract individual de munca pe perioada nedeterminata si vor beneficia de doua luni de training-uri, atat in zona de tehnologii, cat si de soft skills, urmand apoi sa fie implicati in proiecte interne si externe din cadrul Endava.

Sursa: zf.ro

Loading...

Citeste caplimpede

O companie britanica de IT angajeaza romani pentru cele mai bune posturi! was last modified: aprilie 15th, 2015 by Zeno Ferenc

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close