Acasă Utile Jobs SRI face angajari acum! Vezi ce aptitudini trebuie sa ai si daca...

SRI face angajari acum! Vezi ce aptitudini trebuie sa ai si daca treci de proba VIDEO!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Primul pas spre angajarea in Serviciul Roman de Informatii este vizionarea unui fil pe pagina de internet a SRI, care te ajuta sa-ti verifici aptitudinile.

Evident, ca nu este suficient, pentru ca la SRI ajung cei mai buni dintre cei buni. Sefii de promotie sau olimpicii au toate sansele sa fie evaluati discret de angajatii Serviciului Roman de Informatii.

Daca ai retinut din prima cum era imbracat spionul, la ce ora se petrece scena si, mai ales, daca ai identificat omul de legatura, ai aptitudinile necesare unei cariere in SRI.

Este important sa retii si detalii precum reclamele de pe strada sau culorile anumitor obiecte. Aceste calitati sunt importante, dar nu suficiente. Spionii sunt, de obicei, fosti elevi de elita.

Ofiterii SRI sunt specializati in psihologie, IT, economie, drept, istorie, antropologie, limbi straine sau sunt medici militari. Pregatire intensa si continua, acestea sunt cuvintele cheie. Esti avertizat insa de la inceput ca nu vei avea o viata normala. Un angajat al SRI nu poate raspunde la intrebarea „cum a fost azi la serviciu” atunci cand ajunge seara acasa.

Sursa: realitatea.net

Citeste caplimpede