Cum se face detoxifierea cu argila? Se prepara de cu seara si se ia dimineata, pe stomacul gol!

Chiar si tu ai nevoie de o reteta eficienta de detoxifiere a organismului, si o metoda buna ar fi detoxifierea cu argila, care se ia dimineata, pe stomacul gol, cate o lingurita, pusa in apa de cu seara.

Puteti lua chiar Zeolit care are numeroase proprietati detoxifiante, atat pentru intestine, cat si generale.

Este un bun imunomodulator, absorbant al microbilor, chelator de metale grele, dusmani de temut in zilele noastre, caci sunt prezente in multe produse de larg consum. Unul dintre cele mai obisnuite este aluminiul, cunoscut drept puternic toxic pentru sistemul nervos, direct asociat cu boala Alzheimer.

Click pe aceeasi tema:  Cum poti scapa de durerile musculare cu trei remedii naturale? Amestecul se prepara imediat!

Gasim aluminiu in recipiente alimentare (ex: doze de bere sau sucuri), in foliile alimentare pentru gatit, unele vase de bucatarie sau voiaj, in cosmetice (unele deodorante il au in compozitia lor; multe dintre recipiente sunt facute tot din aluminiu). Expunerea la acest toxic este larga in viata moderna.

Cu atat mai util devine un remediu care fixeaza metalele din corp si le elimina (adica chelator de metale), cum este Zeolitul. Acesta este disponibil si pe piata romaneasca, sub diverse forme de prezentare, cel mai simplu mod de administrare si fara urmari colaterale fiind, ca si in cazul argilei, administrarea sub forma de pulbere. Se poate lua ca atare, si se bea apa dupa el.

Click pe aceeasi tema:  Ce se intampla in corpul tau daca bei zilnic un pahar de suc acidulat! Rezultatele de vor ingrozi

Sursa: sanatate.bzi.ro

Citeste caplimpede

spre