Acasă Life Horoscop Numerele care se repeta si ce legatura au cu destinul tau

Numerele care se repeta si ce legatura au cu destinul tau

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In societatea din zilele noastre s-a raspandit mitul ca numerologia iti poate schimba destinul. Astfel ca multi semeni isi schimba sau nu isi schimba numele, in speranta de a avea succes sau de teama de a nu se intampla ceva rau.

Incurcate sunt caile numerelor de aceea e bine de stabilit din capul locului ca numerologia scoate la iveala anumite trasaturi calculate pe baza numerelor maestru, adica numere care indica adevaruri despre noi si ne pot indruma spre un anumit drum. Asadar numerologii pot descrie caracterul unui om si tendintele vietii sale doar prin cunoasterea zilei de nastere, dar nu pot determina viitorul.

Pitagora, celebrul matematician grec, a pus bazele numerologiei de azi, iar fiecare numar are o semnificatie. Pe parcursul vietii, numerele se schimba pentru noi, dar numarul nostru personal ramane toate viata si ne scot in evidenta caracterul, purtarea, punctele forte, dar si cele slabe.

Cand vor sa ne capteze atentia si sa ne dea de inteles ca vegheaza, vedem numerele repetandu-se. De exemplu, este posibil sa vedeti 1111 sau 1212 de fiecare data cand va uitati la un ceas sau pe un panou, peste tot sa fiti parca urmarit de numere sincron.

Cele mai intalnite numere sincron si ce simbolizeaza

111 – Este un semn pentru gandurile tale, care se indreapta catre un nou inceput.

Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a 111: Fluxul de energie: Orice flux de energie, cum ar fi energia electrica, banii, apa, energia sexuala etc. Monitorizati-va gandurile atent si nu va lasati distras. 111 reprezinta un semn ca exista o oportunitate, iar puterea ta e gandul. 111 este ca un bec care se aprinde. Universul a luat cunostinta de gandul tau si vrea sa il materializeze. Daca nu va place ce a captat Universul, transmiteti ce doriti.

222 – Ideile noastre incep sa prinda contur. Aveti grija de ele, curand se vor manifesta. Nu renuntati cand succesul e aproape. Curand veti culege roadele.

333 – Ghidul dv. spiritual e in asentimentul dv. Universul va aproba! Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a 333: Aveti de luat o decizie. Decizia va va duce fie la 666, care inseamna ca trebuie sa repetati ca undeva ati gresit, fie la 999, ceea ce inseamna ca v-ati invatat lectia si ati dus un lucru la bun sfarsit.

444 – S-ar traduce ca un dezacord al Universului. Nu e de acord cu planurile dv. si cu ideile pe care le aveti. Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a lui 444: Lectia misterioasa. Viata vrea sa te aduca la realitate, prin ceea ce se intampla in viata ta. E vorba de studiu si pregatire. Veti invata sa va cunoasteti, sa asimilati lucruri care va vor servi. Ingerii va inconjoara.

555 – Este un semn de schimbare colosala. Nu se stie daca va va placea. Ghizii spirituali va avertizeaza ca schimbarea s-a produs si ca ar fi timpul sa va schimbati si dv. Nu opuneti rezistenta.

666 – Gandurile dv. sunt prea concentrate pe material, este un dezechilibru, un semn ca trebuie sa va schimbati optica. Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a lui 666: Constiinta Pamantului: Acesta este numarul fiarei din Biblie, deci poate reprezenta raul pur, dar este si numarul omenirii si al vietii. Carbonul este baza vietii, iar carbonul are sase protoni, sase neutroni si sase electroni. In general, cand vedeti acest numar, inseamna sa urmariti evenimentele fizice care se prezinta in acel moment si trebuie sa fiti atenti. Gandurile tale sunt dezechilibrate, incercati sa va ganditi mai mult la latura spirituala.

777 – e semnul unei lectii invatate, o realizare. Interpretarea lui Drunvalo Melchizedek a lui 777: Acum cunoasteti si practica, nu doar teoria.

Felicitari, sunteti pe drumul cel bun, asteptati-va la miracole!

888 – O etapa se inchide. Numarul incearca sa va pregateasca, sa nu fiti luati prin surprindere. Ati incheiat un capitol legat de cariera, relatie sau legatura emotionala.

999 – Este finalul unei etape importante. Este apogeul. E vorba de intelepciune, iertare si daruire.

000 – Sunteti unul cu Universul. Gandurile sunt in armonie, stiti cum sa lucrati cu darul divin. Este semnul lucrului complet, al realizarilor. Cercul e inchis.

sursa: doctorulzilei.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCum descrie filosoful Mihai Sora medicii care isi aleg pacientii dupa celebritate si avere? E ca pe Animal Planet…
Articolul următorJumatate din uleiul de masline din Romania a fost „botezat”. La ce trebuie sa fii atent cand cumperi pentru a nu fi inselat?