Acasă Life Horoscop Numerele care iti arata scopul in viata! Cum se calculeaza si se...

Numerele care iti arata scopul in viata! Cum se calculeaza si se interpreteaza numerele maestru!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Numerele Maestre se regasesc in anumite persoane care au scopuri mai speciale in aceasta viata, ori ca vorbim de dobandirea cunoasterii spirituale sau ajutorarea rasei umane.

Pe masura ce urcam pe scara numerelor, constatam nu numai ca asemenea numere apar din ce in ce mai rar, dar si ca, in cazul in care apar, potentialul lor ramane adesea nefolosit. Numarul 11 este unul dintre cele mai frecvente, cel putin in Romania – lucru care, sincer, m-a uimit. Nu stiu daca energia lui este mai evidenta, dar de foarte multe ori l-am “simtit” la diverse persoane, chiar inainte de a-i confirma prezenta printr-un calcul numerologic. Numarul 22 l-am intalnit destul de rar printre liderii politici sau oamenii de afaceri, asa cum m-as fi asteptat; in schimb, el este prezent mai frecvent in cazul unor vedete din muzica si film. De la Numarul 33 in sus, lucrurile devin si mai greu de inteles pentru noi, cei care traim intr-o civilizatie ce promoveaza actiunea, progresul si satisfactia personala, in vreme ce sacrificiul, renuntarea si iubirea universala sunt concepte pe care in cel mai bun caz le legam de viata sfintilor si a catorva calugari si preoti.

Unii numerologi cred ca o persoana aflata sub influenta unui Numar Maestru este un maestru ascensionat care a ales sa incarneze pe planeta noastra. Prezenta unui Numar Maestru in tema nu indica insa neaparat un maestru spiritual. Dalai Lama al 14-lea reprezinta una dintre rarele exceptii, cu o Cale a Vietii 22 (6 iulie 1935), ori Samael Aun Weor, fondatorul miscarii gnostice, cu o Dorinta a Inimii 22. In schimb Numarul 9 este mult mai des intalnit in cazul maestrilor spirituali.

In cele mai multe cazuri, prezenta Numerelor Maestre sugereaza un suflet batran ce vine in aceasta viata pentru a aduce o contributie importanta umanitatii, intr-un domeniu de natura spirituala, stiintifica, medicala, religioasa, educationala, guvernamentala sau tehnologica. Adesea Numerele Maestre indica un suflet care in vietile trecute a trecut prin una sau mai multe scoli ezoterice, si care s-a intors cu misiunea de a transmite anumite metode de vindecare si crestere spirituala. Cu toate acestea, exista multi maestri spirituali care nu au Numere Maestre in nume sau in data nasterii, astfel incat este bine sa privim intotdeauna lucrurile dintr-o perspectiva mai larga.

Este foarte usor sa ne lasam dusi de orgoliul de a poseda un Numar Maestru si sa ne consideram superiori celor care nu au decat numere simple in tema. Visele de grandoare abunda acolo unde exista Numere Maestre – un alt motiv de precautie atunci cand le luam in considerare. Pe de alta parte, ele pot indica o povara, in sensul ca posesorii lor simt imboldul de a realiza lucruri marete. Nelinistea existentiala sau sentimentul de vinovatie sunt frecvente in perioadele in care nu se intampla nimic semnificativ, sau cand soarta pare sa treaca pe langa ei.

Nativii aflati sub influenta Numerelor Maestre sunt adesea inaintea timpului lor, ceea ce face ca integrarea lor in societate sa fie destul de dificila. Se simt diferiti de ceilalti, cu care gasesc putine puncte comune, iar teoriile si ideile lor avansate sunt resimtite ca o amenintare de catre aceia care se agata de iluziile karmei si de limitarile lumii materiale.

Vezi cum se calculeaza Numerele Maestru pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos