Cap Limpede

Horoscop

Ce spune HOROSCOPUL MAYAS despre tine daca esti NASCUT in aceasta PERIOADA!

Horoscopul mayas are un cuvant greu de spus despre tine, si la ce sa te astepti de la ceilalti, in functie de trasaturile de caracter. Zodiile mayase sunt reprezentate de unele dintre animalele considerate vitale in stravechea cultura maya, dupa cum urmeaza mai jos:

Caprioara/ Keh (20 septembrie – 17 octombrie)

caprioara

Cei asociati acestui animal au atat punce forte cat si slabe. In ciuda faptului ca nu sunt foarte rezistenti din punct de vedere fizic, au un caracter de-a dreptul seducator. Seductia va fi arma principala a acestor oameni pentru a scapa de greutatile vietii. Cele mai multe persoane asociate cu acest animal sunt considerate oportuniste insa nu sunt judecate pentru acest lucru. Au tendinta de a evita orice conflict si de a trata totul cu dezinvoltura.

Pagini: 1 2 3

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-69887").on("click", function(){ $(".com-click-id-69887").show(); $(".disqus-thread-69887").show(); $(".com-but-69887").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});