Acasă Stirile zilei Stiinta Crestinii sunt revoltati la maxim! Extrasul din BIBLIE care aminteste despre REPTILIANUL...

Crestinii sunt revoltati la maxim! Extrasul din BIBLIE care aminteste despre REPTILIANUL YAHWE! Cine este si de ce invarte UNIVERSUL pe degete?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Crestinii sunt revoltati la maxim dupa ce un extras din Biblie ar interpreta ca de fapt Reptilianul Yahwe este Dumnezeu si ca el ar fi creat Universul si ar invarti totul pe degete.

 

De cele mai multe ori, interpretarile biblice au avut menirea sa induca pur si simplu oamenii in eroare sau sa creeze o imagine perfectionista asupra vietii din trecut, pe care s-o proiecteze asupra viitorului.

De asemenea, exista numeroase voci care sustin ca de fapt Biblia este o insiruire de caractere care contin numeroase mesaje codate, pe care divinitatea le-a inserat in diverse povesti cu talc. Numerosi au fost cei care au cautat sa sparga aceste coduri, dar niciun rezultat spectaculos nu a fost niciodata inregistrat.

Atunci cand Vechiul Testament a fost studiat dintr-o perspectiva inovatoare, s-a ajuns la concluzia ca uneori lucrurile nu par ceea ce sunt sau chiar ca Dumnezeu poate fi privit din diverse perspective. Potrivit datelor biblice, in Vechiul Testament Dumnezeu este cunoscut sub numele de Yahwe. El este creatorul Universului din care facem parte si el dicteaza mersul lucrurilor. Yahwe iti iubeste creatia si din acest motiv l-a calauzit pe om, in trecutul indepartat, pe traseul evolutiei sale.

Cu toate acestea, este de remarcat faptul ca Yahwe aa fost insetat de sange in Vechiul Testament si oferea indicatii precise si clare lui Moise cu privire la jertfe pentru a nu se pierde niciun strop de sange. Aceasta sete de sange este una bizara in conditiile in care chiar si animalele jertfite ;i uneori oamenii faceau parte din procesul de creatie. Si atunci nu putem sa ne intrebam daca Yahwe este cu adevarat Dumnezeu sau nu?

Iata cateva extrase din Biblie care evidentiaza setea de sange al celui care in Vechiul Testament s-a intitulat Dumnezeu:

Deuteronom 12:27

27 Sa-ti aduci arderile de tot, carnea si sangele, pe altarul Domnului, Dumnezeului tau: in celelalte jertfe ale tale, sangele sa fie varsat pe altarul Domnului, Dumnezeului tau, iar carnea s-o mananci.

Exod 22:29

29 Sa nu pregeti sa-Mi aduci parga secerisului tau si a culesului viei tale. Sa-Mi dai pe intaiul nascut din fiii tai.

Ezechiel 20:25-26

25 Ba inca le-am dat si legi cari nu erau bune, si porunci prin cari nu puteau sa traiasca.

26 I-am spurcat prin darurile lor de mancare, cand treceau prin foc pe toti intaii lor nascuti; am vrut sa-i pedepsesc astfel, si sa le arat ca Eu sunt Domnul.

Deuteronom 28:53

53 In stramtoarea si necazul in care te va aduce vrajmasul tau, vei manca rodul trupului tau, carnea fiilor si fiicelor tale, pe care ti-i va da Domnul, Dumnezeul tau.

Acestea sunt doar cateva pasaje culese din Biblie care evidentiaza setea nebuna de sange pe care creatorul a avut-o. Mai mult de atat, putem sa remarcam ca intr-o forma bizara si canibalismul este promovat.

Exemplele pot continua si trebuie sa mentionam faptul ca in “Levitic” (a 3-a Carte a lui Moise) exista nu mai putin de 22 de capitole in care sunt descrise cu lux de amanunte modalitatile prin care trebuie desavarsite jertfele. Exemplele pot continua si numarul jertfelor pomenite in Biblie este unul foarte mare, dar ciudat sau nu se incheie cu jertfa suprema, momentul in care Dumnezeu l-a sacrificat pe fiul sau pentru ca omenirea sa se trezeasca la realitate.

“Mananca trupul lui si bea sangele lui”este repetat la aproape toate impartasaniile crestine, de jur-imprejurul lumii.

Ce semnifica aceste jertfe? De ce a fost nevoie de atat de mult sange? Aceste intrebari par sa ramana fara raspuns, chiar daca exista speculatii conform carora Yahwe este considerat un conducator reptilian, care s-a autoproclamat Dumnezeu si a incercat sa manipuleze omenirea dupa bunul plac.

Sursa: efemeride.ro