Se pot spune multe lucruri despre personalitatea cuiva doar analizandu-i forma fetei. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, insa si forma fetei poate transmite o multime elemente semnificative cu privire la personalitatea si caracterul unei persoane.

In cazul in care nu stii exact care este forma fetei tale, iata ce trebuie sa faci ca sa afli: prinde-ti parul la spate, eliberand fruntea si urechile, iar mai apoi stand in apropierea oglinzii, deseneaza conturul fetei si astfel ai obtinut forma propriei fete.

Fata ovala. Posesorii acestei forme sunt persoane echilibrate, dulci si cuceritoare. Iubesc diplomatia, insa, de multe ori, se intampla sa actioneze duplicitar. Majroitatea artistilor au fete ovale, ceea ce inseamna ca tendintele creative se manifesta puternic atunci cand vine vorba de ea.

Fata dreptunghiulara. Ei sunt dominanti, dar folosesc mai putina forta decat altii. Se spune despre ei ca au mari sanse sa reuseasca in politica, afaceri sau sport. Sunt persoane echilibrate, ambitioase si, uneori, melancolice. Poate prea melancolice.

Fata rotunda. Se spune despre cei care au aceasta forma ca sunt sensibili si iubitori. Ei sunt cei alaturi de care se pot pune bazele unor relatii stabile si de lunga durata, bazate pe incredere si respect.

Sursa: teotrandafir.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.