Acasă Stirile zilei Stiinta Nu multi stiu asta! De unde provine sangele cu RH negativ si...

Nu multi stiu asta! De unde provine sangele cu RH negativ si de ce are o raspandire atat de mica?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cercetatorii au descoperit de-a lungul timpului numeroase grupe de sange, care reprezinta si in ziua de azi o necunoscuta cu privire la originea lor, dar si la modalitatea in care s-au transmis. Unul dintre cele mai bune exemple este sangele cu Rh negativ.

Aproximativ 85% din populatia globului are sangele Rh pozitiv, in timp ce restul oamenilor se pot lauda cu Rh negativ. De unde provine acest tip de sange si de ce are o raspandire atat de mica? Acestea sunt intrebarile la care niciun specialist nu a putut sa raspunda pana in prezent.

Cu toate acestea, anumite informatii, unele mai stranii decat altele, sunt puse la dispozitia opiniei publice. Se spune ca sangele cu Rh negativ ar fi de provenienta extraterestra. In urma cu peste 35.000 de ani ar fi existat o mutatie genetica la nivelul speciei umane si atunci a aparut pentru prima data acest tip de sange. Potrivit unor oameni de stiinta, s-a folosit ADN de provenienta extraterestra, care a fost combinat cu cel al unei maimute si astfel a aparut omul de Neanderthal.

 

De atunci si pana in prezent, omul care are sangele Rh negativ a trait pe Terra in voia, dar a dat dovada de abilitati iesite din comun. De exemplu. in cazul sarcinii celulele de la fat pot evada in sangele mamei si atunci se poate produce o respingere pentru ca sunt catalogate drept diferite. in cele mai multe dintre cazuri, acest fenomen duce la avort spontan, motiv pentru care teoria ADN-ului extraterestru este luata inca o data in calcul.

Oamenii cu tipul de sange Rh negativ sunt in general inalti, blonzi sau roscati. Ei prezinta un coeficient la inteligentei mult mai mare decat cel al mediei, ceea ce inseamna o activitate cerebrala mai intensa decat in cazul oamenilor cu Rh pozitiv. De asemenea, presiunea sangelui este mult mai mica si temperatura corpului mai scazuta. Acesti oameni spun ca au avut extrem de multe experiente extrasenzoriale si ca au fost rapiti constant de extraterestri. Cei cu Rh negativ au o sensibilitate aparte la lumina, dar pe de cealalta parte au dezvoltat simturi mult mai puternice decat oamenii normali. Acestea sunt cateva dintre caracteristicile esentiale ale celor care s-au nascut cu sange Rh negativ si cel mai interesant fapt este ca ei nu pot fi clonati.

Sangele cu Rh negativ nu urmeaza acelasi tipar evolutionar ca acela pozitiv. De fapt, evolutia se pare ca a jucat un rol esential in aceasta anomalie. S-a dovedit faptul ca sangele este cel mai putin predispus mutatiilor si ca la mijloc nu exista o mutatie reala, iar aparitia Rh-ului negativ nu a fost o intamplare, ci a aparut brusc din surse externe. Multe texte antice, printre care si Biblia, aduc argumente (ascunse) in acest sens si povestesc despre o rasa care a venit din Rai pe Pamant si a creat „omul” dupa imaginea sa. Oamenii i-au vazut ca „zei”, care traiau vieti lungi, faceau miracole, zburau catre sau din cer in „care” de metal, trageau cu „sageti de foc” si generau cutremure.

Asadar, chiar daca detinem aceste informatii pretioase, nu putem sa ne intrebam decat daca aceasta pseudo-teorie poate fi reala si daca omul cu Rh negativ face parte din planul ascuns pe care o specie extraterestra l-a implementat in evolutia speciei umane?

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos