Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat pe Miron Mitrea la inchisoare cu executare in dosarul referitor la renovarea casei mamei sale din localitatea Voluntari.

In acelasi dosar, fosta sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii, Irina Jianu si Constantin Popescu, fost arhitect sef al orasului Voluntari, au ajuns dupa gratii.

Deputatul PSD a primit doi ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de luare de mita si a fost achitat pentru fals material in inscrisuri oficiale. Totodata, instanta a dispus incetarea procesului penal impotriva lui pentru savarsirea infractiunii de uz de fals. Mai mult, judecatorii au dispus confiscarea sumei de 169.000 lei, acesta avand de platit si 15.000 lei cheltuieli de judecata.

In acelasi dosar, fosta sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii, Irina Jianu, a fost condamnata la cinci luni inchisoare. In prezent, aceasta se afla in penitenciar, dupa ce a fost condamnata la sase ani in dosarul Trofeul Calitatii si patru ani in dosarul Zambaccian.

Citeste pe StireaZilei.com!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.