Acasă Stirile zilei Tech Nu a stiut nimeni ce pregateste FACEBOOK de la 1 ianuarie 2015!...

Nu a stiut nimeni ce pregateste FACEBOOK de la 1 ianuarie 2015! Vezi aici cum te poti PROTEJA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Facebook va lansa de la 1 ianuarie 2015 termeni noi de utilizare pentru protejarea confidentialitatii, alaturi de o pagina noua pentru a asigura ca utilizatorul poate alege mai putina publicitate.

Noua pagina numita „Privacy Basics” / „Informatii elementare despre confidentialitate” informeaza, practic, utilizatorul retelei Facebook despre cum isi poate controla informatiile expuse.

Schimbarile le vor permite utilizatorilor sa evite anumite tipuri de publicitate, de pe orice dispozitiv folosit. Desi Facebook a pus mai demult la dispozitie posibilitatea de a controla reclamele pe care le vad pe dispozitiv anume, aceasta modificare nu se putea reflecta in setarile contului, indiferent de dispozitiv.

Noua sa politica de confidentialitate va oferi, de asemenea, mai multa informatie despre modul in care date despre localizare, baterie si puterea semnalului – care sunt preluate de aplicatiile mobile – sunt folosite de Facebook. Compania spune ca datele de localizare ajuta la livrarea unor reclame relevante catre utilizatori, iar prin preluarea informatiilor despre baterie si semnal, aplicatia se asigura ca procesul functioneaza in regula.

Potrivit Facebook, update-urile nu vor schimba nicio setare, scopul fiind de a pune la dispozitie mai multa informatie pentru ca utilizatorii sa poata face singuri schimbarile pe care le doresc pentru propria confidentialitate.

„Protejarea informatiilor personale si furnizarea unui control eficient al confidentialitatii se afla la baza a tot ceea ce facem si credem ca aceste anunturi sunt un pas important”, a spus compania.

Facebook, care a spus ca feedback-ul privind noile reglementari este binevenit, a anuntat ca testeaza si un buton „Cumpara” care permite achizitionarea de obiecte fara sa schimbi site-ul.

„Termenii nostri de utilizare acorda Facebook permisiunea sa foloseasca si sa distribuie continutul pe care il publici“, a spus un purtator de cuvant al Facebook citat de Snopes.

Continutul face Facebook sa mearga, iar toti utilizatorii trebuie sa stie ca dupa ce i-ai acceptat termenii nu mai poti da inapoi. Realitatea e ca se poate nega retroactiv dreptul retelei de a le folosi continutul dupa ce ai fost de acord initial cu acest lucru in prima faza. De asemenea, nici nu poti sa modifici sau sa te impotrivesti termenilor retelei sociale.

Vezi cum iti poti face contul de Facebook mai sigur pe PAGINA URMATOARE!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos