Cercetatorii de la Universitatea Harvard au recrutat peste 1.000 de barbati cu faze incipiente de cancer de prostata, pe care i-au urmarit timp de 7 ani.

Rezultatele studiului lor sunt incredibile. Comparativ cu barbatii care mananca rar oua, aceia care servesc zilnic fie si cate o imbucatura au un risc de doua ori mai mare ca celulele canceroase sa migreze si sa atace si alte portiuni ale organismului, spre exemplu oasele, potrivit evz.ro.

Studiul arata ca barbatii care consuma trei oua pe saptamana au un risc cu 81% mai mare de a muri de cancer de prostata decat cei care nu le consuma deloc. De vina sunt cholinele din oua. Acestea reprezinta o substanta necesara organismului care ajuta la functionarea creierului, sistemului nervos si a sistemului cardiovascular, dar prezenta lor in sange este asociata cu riscul de a face cancer de prostata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.