Acasă Stirile zilei Niculescu vrea rejucarea meciului cu CFR Cluj

Niculescu vrea rejucarea meciului cu CFR Cluj

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Antrenorul echipei Universitatea Cluj, Claudiu Niculescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că şi-ar dori ca partida cu CFR Cluj, întreruptă în minutul 27 la scorul de 0-1, să se rejoace.

„Sunt nişte întrebări pe care mi le pun. Penalti nu a fost, toată lumea a văzut, iar galbenul primit de Galamaz în minutul 8 a fost gratuit. A fost o tentă din asta şmecherească de arbitraj, le ştiu eu astea. Mi-aş dori rejucarea meciului, la care mă gândesc de când am devenit antrenor„, a spus Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu a precizat că Mircea Bornescu va fi suspendat pentru incidentul care a dus la oprirea partidei. „Andone mi-a spus că nu este normal ce a făcut Cadu, eu i-am zis că nu este normal ce a făcut Mircea Bornescu. Ambii sunt vinovaţi. Bornescu va fi amendat, dar nu este normal să faci ce a făcut Cadu. Se bătea cu pumnii în piept şi înjura suporterii în faţă. Dacă nu ieşea Bornescu acolo, Cadu ar fi fost eliminat? Vă spun eu că nu. Cadu a făcut acel gest intenţionat pentru că ştia ce simt fanii lui «U» faţă de el, ştia că este tensiune foarte mare între suporteri. Dacă faci un asemenea gest, înseamnă că vrei să inciţi la violenţă, vrei să iasă scandal„, a completat Niculescu.

Prezent la conferinţa de miercuri, portarul Mircea Bornescu a declarat că a primit injurii din partea lui Cadu. „Imediat după marcarea golului, s-a dus către galeria noastră, a început să înjure, mi-am pierdut cumpătul, dar l-am împins doar şi i-am spus că e nebun şi inconştient. I-am zis că sar suporterii pe el. Camora a apărut în spatele meu şi m-a lovit cu piciorul, dar acel jucător nu a luat nici galben, nimic. Cadu mi-a zis că mă aşteaptă la vestiare să mă bată. I-am zis să vină, l-am aşteptat, dar el nu a mai venit! Nu pot să reproduc ce mi-a zis Cadu, pentru că este foarte jignitor. M-a făcut ţigan român. Faptul că am jucat la Rapid probabil l-a determinat să ajungă la aşa ceva. Asta mi-a spus în tunel, în spatele meu”, a menţionat Bornescu.

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CFR Cluj a fost întrerupt în minutul 27, după izbucnirea unui conflict general, conform deciziei arbitrului Alexandru Tudor.