Jeffrey Franks a declarat miercui, că abia în 2013, bugetarii îşi vor recupera integral salariile   .

Şeful delegaţiei FMI în România, Jeffrey Franks le dă o veste proastă bugetarilor. Abia în 2013, vor putea să îşi vadă salariile reîntregite.

Am convenit să permitem o uşoară relaxare a ţintei de deficit cash, de la 1,9 la 2,2% din PIB. (…) Suma disponibilă nu va fi suficientă pentru a permite recuperarea totală imediată a salariilor, cât şi a contribuţiilor plătite de pensionari. Ceea ce rămâne până la recuperarea totală la salarii urmează să fie acordat anul următor“, a declarat Franks,.

Franks a arătat că Guvernul a ales să majoreze salariile cu 8%, la 1 iunie, şi să aloce suma rămasă pentru plata contribuţiilor achitate de pensionari.

Marţi seară, la Antena 3, Victor Ponta a anunţat că salariile bugetarilor vor creşte la 1 iunie cu 8%, urmând ca diferenţa de 15% să fie acordată la finele lui 2012.

 

C.M.I.

1 COMENTARIU

  1. Am vazut filmul, fiind un mare fan Jason Statham, dar nu a fost pe muarsa asteptarilor mele, comparativ cu filme mai vechi si mult mai bune ale sale.Astept cu nerabdare filmul The Expendables 2 care va fi printre cele mai asteptate si bune filme ale acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.