Realizatorul TV Radu Moraru, cunoscut publicului sub numele de Nasul face un anunt care va ravasi persoanele fizice independente din Romania care s-au declarat la Finante. Potrivit jurnalistului Fiscul va recalcula, amenda si confisca banii la aproape 400.000 de astfel de entitati.

 

La umbra verii anului trecut, exact inainte de inceperea campaniei electorale la prezidentiale, vicepresedintele ANAF, celebrul Tunaru, a copt un ordin prin care peste 1 milion de romani vor fi macelariti in anul 2015!

Dupa 4 ani de ambiguitate legislativa, Fiscul recalculeaza, amendeaza si confisca banii a peste 400.000 de PFI, mici antreprenori inregistrati la ANAF drept Persoane Fizice Independente. Iata lista domeniilor de activitate care vor plati din urma taxe uriase:

agenţiile turistice
firmele imobiliare
bănci şi companii financiare
companii de asigurări
agenţiile turistice
firmele imobiliare
bănci şi companii financiare
companii de asigurări
însă controalele care aplică ultimele norme metodologice vizează și:
cabinete de medicină umană
cabinete de medicină veterinară
farmacii

Eu cred ca nu e vorba doar de foamea de bani a lui Ponta avind in vedere ca guvernul sau tradator de tara nu a venit cu nicio solutie economica viabila si a prabusit economia Romaniei! Eu cred ca e vorba de un plan mafiot de scufundare a Romaniei, de lichidare a peste 1 milion de mici companii, de transformare a acestor mici antreprenori in saraci ai Statului, dependenti de pomenile electorale si „cuminti” la votare! E un plan de saracire a Romaniei!

Fiindca ordinul criminal al lui Tunaru de la Fisc nu are acoperire in legislatie, ba chiar exista o Hotarire definitiva si irevocabila a Inaltei Curti de Casatie si Justitie care nu permite aceste abuzuri grotesti, golanii care l-au pus pe Vilcov ministru de Finante vor acum sa modifice Codul Fiscal, in acest sens, pentru a nu putea fi acuzati si condamnati pentru banii deja confiscati, de ordinul sutelor de milioane!

Odata trecut noul Cod Fiscal, banditismul va fi generalizat si legalizat si vor fi lichidati toti cei 400.000 de mici intreprinzatori inregistrati ca PFI, odata cu familiile lor, adica peste 1 milion de romani care sint buni contributori la Bugetul de Stat!

Oare ce folos vor mai avea acesti romani, odata „lichidati”, atunci cind vor cistiga procesele impotriva Statului Mafiot, peste ani de zile?!?!

In plus, sa nu uitam, aceste PFI-uri genereaza alte 500.000 de locuri de munca si taxe la Buget!

Este incredibil ce se intimpla sub bagheta acestor killeri : puscariasul ministru de Finante Vilcov (autor al noului Cod Fiscal), evazionistul si off-shore-istul Gelu Deaconu (seful ANAF) si unealta puscariabila Tunaru, autorul asasinatului (vicepresedinte ANAF implicat in finantarea ilegala a campaniei electorale a PSD)!

Voi face niste dezvaluiri incredibile diseara in emisiunea NASUL!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

 

sursa: nasul.tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.