Acasă Life Monden Cat au castigat Carmen si Klaus Iohannis la nunta din 1989 si...

Cat au castigat Carmen si Klaus Iohannis la nunta din 1989 si ce au facut cu banii!?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis s-a casatorit cu Carmen Lazurca in noiembrie 1989, iar nunta a avut loc atunci in una din cele mai galante locatii din Sibiu. Sotii Iohannis au agonisit de pe urma petrecerii de la Hotel Parc aproape jumatate de milion de lei.

Klaus Iohannis a dezvaluit ca a cerut-o de sotie pe Carmen dupa sapte ani de relatie, nunta avand loc in noiembrie 1989.

“Petrecerea s-a tinut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o gramada de invitati, vreo 200 de oameni, adica o suta de familii. Mai multi au fost din partea familiei lui Carmen, adica din partea noastra, pentru ca Lazurca este neam mai numeros ca al lui Iohannis, mai ales ca multi sasi plecasera deja din Romania. Iar Ioan, tatal lui Carmen, era un blanar respectat, au venit multi la nunta doar pentru ca il stiau pe el”, a declarat Doina Lazurca, verisoara lui Carmen Iohannis.
“Tin minte ca darul a fost cam 2.000 de lei de persoana, adica 4.000 de lei de familie, cam cat era un salariu bun pe vremea aia. Uite asa, Klaus si Carmen au strans la nunta vreo 400.000 de lei, sa nu se mai mire unii ca de unde au avut la Revolutie 10.000 de dolari ca sa-si cumpere casa. De acolo ii aveau, de la nunta. Si au avut si niste nasi tocmai din Austria, niste prieteni de-ai lor”, a mai declarat ruda primei doamne a Romaniei.

Surse: oradesibiu.rowowbiz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos