Senatorul USL, Gabriel Mutu, candidat la functia de primar al Sectorului 6, este un fan inrait al candidatului liberal la Primaria Sectorului 6 Razvan Mironescu si pe Facebook, dar si in loja masonica din care fac parte. Ca simplu cetatean care nu te-ai hotarat cu cine sa votezi poti sa te hotarasti pe ultima suta de metri asupra candidatilor, iar cei mai vocali sunt candidatii partidelor care au fost la putere in ultimii patru ani, adica PSD si PNL. Ne-am uitat de curiozitate pe contul de Facebook al lui Gabriel Mutu si sa vezi ce-i place… lui Gabriel Mutu… ii place Razvan Mironescu.

Mutu Mironescu facebook

Gabriel Mutu a avut sansa de a fi fost timp de opt ani la putere. Din 2008 pana in 2012 a fost senator din partea PDL, avand in spate guvernarea Partidului Democrat si sustinandu-l pe primarul Sectorului 6, Cristian Poteras. Din 2012 a fost senator USL fiind sustinatorul primarului Rares Manescu pentru Sectorul 6 si avand sustinerea propriului guvern. Dupa opt ani in care nu a facut decat sa-si promoveze proprii oameni in administratia locala din Sectorul 6, Gabriel Mutu vrea sa devina primar. Din nefericire Gabriel Mutu nu prea are succes nici in sondaje, dar nici in afaceri, deoarece organele de cercetare penala il acuza de spalare de bani, fiind cercetat de DIICOT.

Cea mai mare amaraciune a lui Gabriel Mutu este insa data de faptul ca nici cu procentele lui Razvan Mironescu nu poate sa mai ajunga primar, iar cacealmaua politica a PSD-ului cu alegerea din primul tur il dezavantajeaza teribil.

Astfel singura carte a lui Gabriel Mutu, care in 2012 se afisa in campanie cu Rares Manescu si cu Razvan Mironescu este sa se delimiteze de cei doi. Ca sa va faceti o idee cat de ridicol este Gabriel Mutu… vorbeste de la sine contul sau de Facebook unde din 100 de likeuri acordare de Gabriel Mutu 5 sunt date direct lui Razvan Mironescu si paginilor dedicate proiectelor sale, iar multe altele unor prieteni comuni liberali… Nu ar fi exclus ca dupa alegerile din 2016, Gabriel Mutu sa intre in PNL.

In 23 februarie la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV, jurnalistul Oreste Teodorescu a obtinut dezvaluiri socante din partea deputatului liberal Razvan Mironescu, coleg de loja cu senatorul social-democrat Razvan Mironescu.

mutu prieteni facebook mironescu optimized

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.