Ce sa faci in locuinta ta ca sa te tii departe de necazuri si probleme financiare! – Cap Limpede

Ce sa faci in locuinta ta ca sa te tii departe de necazuri si probleme financiare!

Dezordinea si inghesuiala din locuinta pot atrage energii negative.Dar solutia nu este neaparat sa mentii o ordine perfecta, ci mai degraba sa decorezi locuinta cu obiectele potrivite! Un spatiu in care iti face placere sa-ti petreci timpul este cu siguranta si un izvor de energie pozitiva.

Este de evitat folosirea culorilor de pamant, a covoarelor maro, de exemplu, in mijlocul locuintei, deoarece acestea incurajeaza rememorarea evenimentelor din trecut.

Peretii de sticla si alte suprafete din acest material sunt aspectuoase si intaresc legatura cu natura, dar ai grija: un surplus de astfel de obiecte in locuinta genereaza oboseala, plus ca acestea pot provoca raniri la spargerea sticlei.

Click pe aceeasi tema:  Ai parte de ghinioane si nu ai spor la bani!? Vezi obiceiurile proaste care iti aduc saracia la usa!

Se recomanda sa tii banii in boluri de sticla, dar numai bancnotele! Bolurile din sticla inchisa la culoare, preferabil neagra, atrag bogatie, atat materiala cat si interioara.

Tablourile care infatiseaza oameni in varsta sugereaza longevitate.

Picturile care ilustreaza cascade atrag succes in cariera.

Picturile in culori foarte vii atrag mai mult respect.

Tablourile care infatiseaza un peisaj cu arbori tineri si verzi atrag abundenta.

Tablourile care infatiseaza pasarea phoenix atrag mai multa ordine si claritate in viata.

Click pe aceeasi tema:  Lectie de viata! Din somer a ajuns milionar! Povestea impresionanta a unui american concediat la 48 de ani!

Tablourile care infatiseaza curcubee atrag bucurie, satisfactie si multumire.

Sursa: Secretele, Autor Petrut

spre