Acasă Utile Remediul natural care te vindeca de boala sufletului! Vezi cum elimini...

Remediul natural care te vindeca de boala sufletului! Vezi cum elimini din suflet otrava geloziei!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Specialistii in boli psihosomatice sustin ca, de secole, gelozia este o boala a sufletului care face mii si mii de victime. Sentimentul acesta chinuitor poate sa apara macar odata in viata noastra, sustin specialistii in boli psihosomatice.

Asociata cu teama ca te desparti de cel mai drag om din lume, cu banuiala sau cu certitudinea ca fiinta iubita este infidela, gelozia este comparata cu cea mai puternica otrava pentru tot organismul. Un studiu foarte amanuntit, referitor la folosirea hameiului in medicina traditionala europeana si asiatica arata ca, in toate tarile in care creste hameiul – planta din care se fabrica berea-, este recomandat drept un calmant al emotiilor contradictorii.

Specialistii in boli psihosomatice sustin ca, totdeauna, gelozia este un sentiment contradictoriu ce se asociaza cu iubirea, cu ura, repulsia sau cu atasamentul fata de o persoana anume. Pentru calmarea acestor emotii contradictorii si pentru a reusi sa-l detaseze pe gelos de aceasta stare de spirit, medicina traditionala europeana si asiatica recomanda pentru aceasta boala a sufletului un remediu pe cat de simplu, pe atat de eficient: hameiul.

Gelosul trebuie sa urmeze o cura cu pulbere de hamei, timp de patru saptamani. in acest interval, se administreaza cate o jumatate de lingurita de pulbere de hamei de patru ori pe zi. Dupa o pauza de o luna, cura se poate repeta. Cu certitudine, aceasta terapie elimina din suflet otrava geloziei, scrie Click.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos